Ο έλεγχος των δανεικών

Πρωτιά για τους Γιαννούλη, Χατζηισαΐα και Ουάρντα, σπουδαία ευρωπαϊκά αποτελέσματα για Ενρίκε και Ζάιρο, επιστροφή στις νίκες για Χαρίση και Κίτσιου.
Ο έλεγχος των δανεικών

Το Loanees Report της εβδομάδας είναι εδώ, από το paokfc.gr, με όλα τα νέα και τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου.

 Πέδρο Ενρίκε

Η Καραμπάγκ γνώρισε την ήττα στην έδρα της Γκαμπάλα με 1-0 και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πέδρο Ενρίκε είδε τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τον πάγκο. Την προηγούμενη εβδομάδα η Καραμπάγκ υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League και πήρε λευκή ισοπαλία κόντρα στους Ισπανούς. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έπαιξε για 69 λεπτά, έχοντας θετική παρουσία.

Έρικ Σάμπο 

Βασικός για 90 λεπτά ο Έρικ Σάμπο στην μεγάλη νίκη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με 1-2 στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Σλοβάκος είχε καλή παρουσία σε ένα ακόμα παιχνίδι, συμβάλλοντας ώστε η ομάδα του να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας

Ζάιρο

 Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία σε Ευρώπη και Μολδαβία η ομάδα του Ζάιρο. Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίστηκε 62 λεπτά στην εντός έδρας ισοπαλία με την Λοκομοτίβ Μόσχας για το Europa League, ενώ έπαιξε 81 στην νίκη με 0-4 στην έδρα της Ντιναμό-Ότο για το πρωτάθλημα.

Χάρης Χαρίσης-Στέλιος Κίτσιου

Με τον Χάρη Χαρίση να αγωνίζεται σε ολόκληρο το παιχνίδι και τον Στέλιο Κίτσιου να μένει στον πάγκο, η Σιντ Τρούιντεν επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Οστάνδης με 1-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αμρ Ουάρντα – Δημήτρης Γιαννούλης – Δημήτρης Χατζηισαΐας

Με την τριάδα δανεικών από τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται σε όλη την αναμέτρηση, ο Ατρόμητος πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της ΑΕΚ και ανέβηκε στην κορυφή της Super League Σουρωτή. Γιαννούλης και Χατζηισαΐας κράτησαν το μηδέν στην άμυνα σε μία ακόμα αναμέτρηση, ενώ ο Ουάρντα αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, καθώς ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα της Ένωσης, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και βοήθησε και αμυντικά.

Λάζαρος Λάμπρου

O Λάζαρος Λάμπρου πήρε φανέλα βασικού στην νίκη του Πανιωνίου επί του Αστέρα Τρίπολης με 0-1. Ο νεαρός εξτρέμ αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα της αναμέτρησης.

Μανώλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση του Πλατανιά κόντρα στην ΑΕΛ. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι καθ'όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 0-1, με τον νεαρό μέσο να έχει εξαιρετική παρουσία.

Νίκος Μελίσσας

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Μελίσσας στην αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στον Παναθηναϊκό, που έληξε ισόπαλος 1-1.

Νικόλας Ματθαίου

Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Νικόλας Ματθαίου στην νίκη της Ανόρθωσης στην έδρα του Εθνικού Άχνας με 1-2, που την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γιώργος Κάκκο

O Γιώργος Κάκκο δεν αγωνίστηκε στην βαριά ήττα της Νέας Σαλαμίνας στην έδρα της Πάφου με 4-0.

Διαβάστε ακόμη...