Δεν είναι πια όνειρο!!!

Το όνειρο του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ παύει να αποτελεί μια αόριστη έννοια και παίρνει πλέον σάρκα και οστά.
Δεν είναι πια όνειρο!!!

Το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης Σαββίδη, μετά την αποπληρωμή των χρεών, ήταν και είναι η νέα Τούμπα! Ένα γήπεδο στολίδι-Ευρωπαικών προδιαγραφών, άξιο να φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη Ομάδα. Τον ΠΑΟΚ!

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πράγματα είναι πολύ θετικά ως προς την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ, εφόσον προχωρήσει στην ανακατασκευή της Τούμπας, θα στεγαστεί για δύο ή και παραπάνω χρόνια στο Καυτατζόγλειο, προσφέροντας και ένα λιθαράκι στη διατήρηση του γηπέδου της Τριανδρίας.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι δεν έχει γίνει απόλυτα σαφές αν θα πρόκειται για ένα λίφτινγκ του γηπέδου ή για ένα νέο γήπεδο φτιαγμένο από την αρχή.

Το γεγονός είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στη Νέα Τούμπα!!!

Επειδή όμως σε αυτή τη χώρα όλα είναι πιθανά, το πότε θα τελειώσει ή θα ξεκινήσει το νέο Σπίτι Μας, κρατάμε μια πισινή για τα χρονικά πλαίσια αυτού του έργου.

Υ.Γ.Αν ο ΠΑΟΚ με την αποπληρωμή των χρεών είναι σαν να κέρδισε 10 πρωταθλήματα, όπως είχε πει ένας δικός μας άνθρωπος(του ευχόμαστε όλα να πάνε καλά στη δυσκολία που αντιμετωπίζει), με την ανακατασκευή της Τούμπας θα έχει κερδίσει πολλά περισσότερα.

Υ.Γ.4 Ο Ιβάν Σαββίδης όσες φορές έδωσε το λόγο του τον κράτησε.

Διαβάστε ακόμη...