Best Goal Σεπτεμβρίου

Πέντε τέρματα κατάφερε να πετύχει ο Δικέφαλος μέσα στον Σεπτέμβριο.
Best Goal Σεπτεμβρίου

Το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App έχει τη δυνατότητα ν' αναδείξει το καλύτερο, το οποίο θα κερδίσει το βραβείο Best Goal. Ποιο ήταν το αγαπημένο σας;

 Πρώτος υποψήφιος ο Δημήτρης Πέλκας . Ο νεαρός άσος του Δικεφάλου πέτυχε το πρώτο φετινό γκολ του Δικεφάλου στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Κόντρα στον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο έκανε το 1-0 με πανέμορφο μονοκόμματο σουτ μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ωραία σέντρα του Δημήτρη Λημνιού.Το επόμενο υποψήφιο γκολ προέρχεται από το ίδιο παιχνίδι και ήταν μάλιστα το νικητήριο, στο 2-1 επί των Βοιωτών.

Ο Εβγέν Σάκχοφ μπήκε σαν αλλαγή στην αναμέτρηση και λίγα λεπτά μετά πέτυχε το πρώτο του τέρμα για την φετινή σεζόν, χαρίζοντας στον Δικέφαλο το τρίποντο. Ο Λημνιός γύρισε στον Μπίσεσβαρ , αυτός πάτησε για τον Σάκχοφ και ο Ουκρανός μέσος με ένα άψογο πλασέ στην κίνηση ανάμεσα σε πολλά σώματα, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τέλος το βραβείο θα διεκδικήσει και ο Λέο Μάτος , που πέτυχε το τελευταίο χρονικά τέρμα της ομάδας τον Σεπτέμβριο. Ο Βραζιλιάνος ακράιος μπακ σκόραρε στην έδρα της AEΛ το πρώτο εκτός έδρας γκολ του ΠΑΟΚ στην φετινή Super League, με ωραίο τελείωμα με το αριστερό (!) μετά από εξαιρετική μπαλιά του Βιεϊρίνια .Να σημειώσουμε ότι οι Πέλκας και Μάτος διεκδικούν και τον τίτλο του MVP του μήνα, μαζί με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς .

Δείτε τα τρία υποψήφια Best Goal για τον Σεπτέμβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το Best Goal Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμη...