Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Η ομάδα ανέβασε ρυθμούς τον Σεπτέμβριο, κέρδισε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της σε Super League Σουρωτή και Κύπέλλο Ελλάδας, δίχως όμως να μπορέσει να κάνει το ίδιο εκτός έδρας κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΛ.
Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Το paokfc.gr σας καλεί να επιλέξετε τον MVP Σεπτεμβρίου.

 Πρώτος διεκδικητής του τίτλου του πολυτιμότερου του μήνα, είναι ο Λέο Μάτος . Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός έπιασε τα γνωστά, υψηλά στάνταρ απόδοσης. Περισσότερο all around μέσα στο παιχνίδι, αφού ορισμένες στιγμές μπορεί να λειτουργήσει ακόμα κι ως σέντερ φορ μέσα στην περιοχή, ο Μάτος ήταν συνεπής αμυντικά και καθοριστικός επιθετικά. Ο απολογισμός μία ασίστ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ένα γκολ στην έδρα της ΑΕΛ δείχνει πως και τη φετινή σεζόν θα αποτελέσει ένα από τα βαρόμετρα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Επόμενος «μονομάχος» ο Δημήτρης Πέλκας . Ήταν ένας μήνας ορόσημο για τον νεαρό άσο, που υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του, συμπλήρωσε 100 αγώνες με τον ΠΑΟΚ και απέδωσε εξαιρετικά και στον αγωνιστικό χώρο. Απέναντι στον Παναιτωλικό πέρασε ως αλλαγή και άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης, κόντρα στον Λεβαδειακό σημείωσε ένα υπέροχο γκολ, ενώ ήταν θετικός τόσο στην αναμέτρηση του AEL FC Arena όσο και στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ.

Τέλος, για έναν ακόμα μήνα το βραβείο θα διεκδικήσει και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς από τη στιγμή που είναι εκείνος που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η συνολική του παρουσία δείχνει πως κι αυτός (όπως και συνολικά η ομάδα) δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του, ωστόσο παραμένει κυνικός μέσα στο... κουτί. ΟKiller του ΠΑΟΚ χάρισε έξι βαθμούς στον Δικέφαλο χάρη στα τέρματα που σημείωσε με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό.Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Σεπτέμβριο.

Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμη...