Fans’ Man of the Match ο Λημνιός

Ο Δημήτρης Λημνιός αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Fans’ Man of the Match ο Λημνιός

 Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας,στον δρόμο για την υπεράσπιση του τίτλου του, επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού στο ουδέτερο Καυτανζόγλειο και πήρε το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

O Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απείλησε πολλές φορές την αντίπαλη εστία, με το τελικό σκορ να τον αδικεί. Σε ένα παιχνίδι που κανείς από τους παίκτες του Δικεφάλου δεν υστέρησε σε απόδοση, ένας από αυτούς που κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν ο Δημήτρης Λημνιός . Ο νεαρός άσος αξιοποίησε στο έπακρο την ευκαιρία που πήρε και ήταν εξαιρετικός.

Ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα σε πολλές περιπτώσεις, ήταν σωστός τακτικά, έτρεξε ακατάπαυστα για 90 λεπτά και έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Πέλκα για το πρώτο γκολ της ομάδας.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Λημνιός σάρωσε στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το 65,82% των ψήφων και κέρδισε το πρώτο του ατομικό τίτλο μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...