Μοναδική λύση το ... VAR!

Τα ευτράπελα στη Super League άρχισαν για τα καλά αυτό το Σαββατοκύριακο...
Μοναδική λύση το ... VAR!

Είδαμε απίθανες διαιτητικές αποφάσεις να αλλοιώνουν αποτελέσματα και όλως τυχαία να ευνοούνται από αυτές ομάδες του πρώην ΠΟΚ. Σε φάσεις που με τη βοήθεια της τεχνολογίας ήταν πανεύκολο να διαλευκανθούν και να μην υπάρξει τελικά αλλοίωση αποτελέσματος, θεωρούμε πως η σίγουρη λύση ακούει στο όνομα Video Assistant Referee.

Αν λειτουργούσε αυτό το σύστημα στα γήπεδά μας και το γκολ του Ατρομήτου θα μετρούσε και το μαϊμού πέναλτι στον γάβρο δε θα δινόταν ενώ ίδια τύχη θα είχε και αυτό που δόθηκε στο Περιστέρι, για το οποίο γέλασε και το ... παρδαλό κατσίκι!

Οι επιπρόσθετοι για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι η καλύτερη λύση, καθώς όλοι θυμόμαστε τι ΔΕΝ είδαν στον προπέρσινο ημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα, όταν ο Μήτσιος πετούσε αϊτό!

Κάποια στιγμή, πριν ξεκινήσει η Super League, είχε γραφτεί πως θα λειτουργούσε φέτος στα ελληνικά γήπεδα ο VAR, όμως -όπως μάθαμε- αυτό μάλλον πάει για την επόμενη σεζόν, αφού υπάρχει θέμα με τις περισσότερες γηπεδικές εγκαταστάσεις!

Υπάρχει μια μικρή περίπτωση το σύστημα να λειτουργήσει σε κάποια γήπεδα στις αρχές του 2018, αλλά ως τότε κάποιοι από τους εκλεκτούς της ΚΕΔ θα κάνουν ... πάρτι με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους, προκαλώντας αγανάκτηση και απαξιώνοντας ακόμη περισσότερο το πρωτάθλημά μας!   

Διαβάστε ακόμη...