"Καλή επιτυχία στο τσίρκο της Ευρώπης και τους υπαλλήλους του"

Καυστική ανακοίνωση για την παντελώς  άστοχη τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον του ΠΑΟΚ εξέδωσε ο Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών...
"Καλή επιτυχία στο τσίρκο της Ευρώπης και τους υπαλλήλους του"

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είχαμε ούτως ή άλλως προβλέψει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας την κουταβίστικη άνοδο της Μιμής Ντενίση της πολιτικής στη Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ. Επειδή το κλίμα ήταν βαρύ με τις δηλώσεις περί κάλπικων τίτλων, ο συρφετός των επικοινωνιολόγων της νουδούλας, αναγνωρισμένοι ευρέως στις τηλεπωλήσεις υαλουρονικών και άλλων οξέων, αποφάσισε προ της ανόδου του Πατριάρχη των απανταχού γκαγκά, να αμολύσει τα πρωτοκλασάτα σκυλιά του, μήπως και πείσει τους ΠΑΟΚτσήδες οτι άλλο Π.Α.Ο.Κ. και άλλο Σαββίδης, μη τυχόν και υποστούμε το ίδιο κοκομπλόκο, που υπέστη ο έτερος ανδρείος ηγέτης των ηλιθίων με τη δάδα, Αντωνάκης someareass, όταν τόλμησε σε ΔΕΘ να αποκαλέσει τον ΠΑΟΚ, όπως τον αποκαλούν τα πονεμένα υπαλληλάκια ομοιδεατών του, ένοικοι θύρας λ-εφτά, με 480 ευρω μεικτά μισθό απο τον διακινητή πρέζας και όνειρα για consommation στη Φρεαττύδα.

Έτσι παρήλασαν απο τα ράδια, όλα τα πιστά σκυλιά, παρανοικές πωλήτριες βιβλίων τηλεμάρκετινγκ, κάτι ατάλαντοι πρώην μπασκετμπολίστες σε διαδικασία μάθησης των διφθόγγων, όλοι μοχθώντας να φέρουν σε πέρας τον θεάρεστο επιτυχημένο εκ του αποτελέσματος στόχο : Να καταφέρει ο εν δυνάμει πρωθυπουργός του ελλαδιστάν, να απολαύσει εσπρεσάκι στην Αριστοτέλους, αφαιρώντας απο το μνημονικό του ΠΑΟΚτσή τα όσα αισχρά ανέφερε για αυτούς. Χιλιάδες πιστοί συνέρρευσαν έστω να σφίξουν το χέρι του λουσμένου με την αφέλεια της αναίδειας Κούλη, η δημοκρατία πανηγύριζε στην παραλία, οι ΠΑΟΚτσήδες τον αγάπησαν, μόλις, μετά βίας 400 ένστολοι μπάτσοι μαζί με άλλους 100 ασφ-αλήτες και άλλους τόσους της α(θ)λητικής Βίας, στήθηκαν για τις καθιερωμένες σέλφι των απανταχού γκαζόν (sic). Έπειτα, στο περίπτερο της ΔΕΘ ανέλαβαν τα άλλα σκυλιά του πολέμου, κάτι πειναλέα χωριατάκια που δίχως τον Π.Α.Ο.Κ. και την ευεργεσία του, δύσκολα θα προσλαμβάνονταν για κουρά προβάτων . Εκεί για κακή τους τύχη (όχι βέβαια οτι αλλάζουν οι γραικύλοι), μίλησε η καταβολή του υπαλληλάκου του νέου Μega B(λ)ήματος. Με αστεισμό επιληπτικής εγκεφαλοπάθειας , ο λουστράκος των Βρυξελλών ειρωνεύτηκε τις Ευρωπαικές υποχρεώσεις του Συλλόγου.

Το να περιμένουμε απο κάποιον Εισαγγελέα να διερευνήσει ποιός υποκινεί και πως πράξεις βίας, ποιός προκαλεί δυσφημώντας, είναι το ίδιο ουτοπικό με το να ζητάμε να αποκαλύψει η δικαιοσύνη, ποιός ο πραγματικός κάτοχος και κύριος ενός πλοίου που πιάστηκε στη χώρα μας, με την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που επιχειρήθηκε να περάσει ποτέ Ευρωπαικά Σύνορα ή να ζητάμε επιτακτικά απο τον έτερο υπάλληλο του Βαγγέλα, μιντιάρχη, να μας εξηγήσει πόσες εκατοντάδες έχουν οι χιλιάδες. Εμείς παραμένουμε ψύχραιμοι και απολαμβάνουμε την επιχορηγούμενη στα Χανιά ξεφτίλα τους, σημειώνοντας πάντος, προς απανταχού Κούληδες και λοιπό σκυλολόι, οτι εκτός απο τα Χέρια που φιλάνε, υπάρχουν και Χέρια που βαράνε.Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Προς μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μεγαλομέτοχε της παε ΠΑΟΚ, στον Σύλλογο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πρέπει να εργάζονται και να προσφέρουν άνθρωποι που ξέρουν να προασπίζονται το Σήμα του Συλλόγου, τις ρίζες και το παρελθόν του. Σε χώρο μισθωμένο απο τον Σύλλογο, κάποιος προσέβαλε τον τελευταίο και κανείς μα κανείς δεν έκανε το αυτονόητο, να ζητήσει με ευσύνοπτο και ακαριαίο τρόπο την αποβολή του απο το χώρο της ομάδας. Καλός ο μισθός. μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, αλλά για τον Π.ΑΟ.Κ. κάποιοι πεθάνανε στο δρόμο Πρόεδρε και κουστωδίες που λοιδορούν το Σύλλογο θα πρέπει άμεσα να εκδιώκονται και να αποβάλλονται απο τον χώρο. Είναι νόμιμο δικαίωμα και απαίτηση.
Καλή επιτυχία στο τσίρκο της Ευρώπης και τους υπαλλήλους του.

Π.Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε ακόμη...