Συνεχίζει να προκαλεί !!!

Η εμπάθεια του Κ. Μητσοτάκη με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται και μάλιστα με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο...
Συνεχίζει να προκαλεί !!!

Ο άνθρωπος που έχει δημόσια κατηγορήσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, που συχνά πυκνά τον βλέπαμε με κασκόλ στο γήπεδο του γάβρου,  που όποτε του δίνεται η ευκαιρία βγάζει χολή και ειρωνεία για τιν Δικέφαλο, ξαναχτύπησε!

Αυτή τη φορά πούλησε φτηνή ειρωνεία κατά την παρουσία του στη ΔΕΘ, ευχόμενος στον ΠΑΟΚ ... "καλή πορεία στην Ευρώπη". Είμαστε υπερβέβαιοι ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως ο Δικέφαλος δε συνεχίζει φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το σχόλιό του ήταν απλά ... χολή για την ομάδα, όσο και αν οι δικοί του προσπάθησαν να το μπαλώσουν λέγοντας πως εννούσε την ... ομάδα μπάσκετ!

Όπως διέρρευσε από συνεργάτες του και γράφει το thessnews.gr, "η ευχή αφορούσε την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ(!!!), επειδή πίσω από τον Ζαγοράκη ήταν ο Βασίλης Κικίλιας, που έχει παίξει στον ΠΑΟΚ". Το ότι ο Βασίλης Κικίλιας δεν έχει παίξει ΠΟΤΕ στον ΠΑΟΚ, είναι μια λεπτομέρεια, που αποδεικνύει πως πάνω στον πανικό τους, δεν βρήκαν τίποτα αληθοφανές για να δικαιολογήσουν την απρέπεια του αρχηγού της ΝΔ.

Εμείς δε θα ασχοληθούμε με τον εν λόγω κύριο που είναι για να μπαίνει στην μαύρη λίστα της σελίδας, αλλά θα καυτηριάσουμε την ΜΗ αντίδραση δύο ανθρώπων του ΠΑΟΚ (Ζαγοράκης - Καλαφάτης), που ενώ ήταν παρόντες στο σκηνικό, δεν έβγαλαν κουβέντα!

 

Διαβάστε ακόμη...