Η βλακεία είναι τελικά ανίκητη!

Ένας τυπάκος που αγωνίζεται στην Κ20 του Απόλλωνα της Αθήνας, φρόντισε να αποδείξει πως η βλακεία είναι τελικά ακατανίκητη!
Η βλακεία είναι τελικά ανίκητη!

Άνευ λόγου και αιτίας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την photo και το σχόλιο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, πιστεύοντας πως με αυτά έγινε μάγκας στα μάτια κάποιων, καθώς είδε από κάτω καμιά 100αριά ομοίους του να τον επιβραβεύουν!

Όταν καταλάβει πόσο κακό έκανε στην ποδοσφαιρική του καριέρα με όλα αυτά, θα είναι πάρα πολύ αργά! Περιμένουμε τόσο η ομάδα του, όσο και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να του βρουν μια καλή κρεμάστρα, όπου θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για κάποιους μήνες ή και για πάντα!

Η πλάκα είναι πως αντί να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη, όταν πήρε χαμπάρι τον ντόρο που προκάλεσε, αυτός φρόντισε να εξαφανίσει τη σελίδα του στο instagram, πιστεύοντας πως θα τη γλιτώσει... Μέχρι εκεί φαίνεται φτάνει το μυαλό του! 

Τα υπόλοιπα εν ενθέτω χρόνο, καθώς θα παρακολουθούμε το θέμα καθημερινά, μέχρι να βρεθεί κάποιος να βάλει τον 20χρονο, στη θέση του ... 

Διαβάστε ακόμη...