Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

Οκτώ παίκτες από την Α Ομάδα και αρκετά μέλη του PAOK Academy έλαβαν προσκλητήριο από τις εθνικές τους ομάδες.
Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

Εκτός από τις αναμετρήσεις του Πράσινου Ακρωτηρίου θα μείνει ο Φερνάντο Βαρέλα λόγω τραυματισμού. Το paokfc.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά, τις κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών του Δικεφάλου για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, με τις μάχες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον.
Ο Ρόμπερτ Μακ μπορεί στον ΠΑΟΚ να επέστρεψε πρόσφατα αλλά από την Εθνική Σλοβακίας δεν έφυγε ποτέ και αποτελεί τα τελευταία χρόνια βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος. Η Σλοβακία έχει να δώσει δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια κόντρα σε Σλοβενία και Αγγλία εκτός έδρας, με τον άσο του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στις επιλογές του Γιαν Κόζακ για τα παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά σχετικά με την πρόκριση στο επερχόμενο Mundial. Η Αγγλία έχει 14 βαθμούς, η Σλοβακία ακολουθεί με 12, έναν περισσότερο από την Σλοβενία.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας για τα παιχνίδια απέναντι στην Μολδαβία και την Ιρλανδία σε Βελιγράδι και Δουβλίνο αντίστοιχα. Τον Ιούνιο έκανε το ντεμπούτο του, βοηθώντας την ομάδα να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου με 12 βαθμούς, όσους έχει και η Ιρλανδία και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει και στην συνέχεια με στόχο να αγωνιστεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Στις επιλογές του Αντρέι Σεφτσένκο βρίσκεται ο Εβγέν Σάκχοφ για τις αναμετρήσεις που θα δώσει η Εθνική Ουκρανίας κόντρα σε Τουρκία (εντός) και Ισλανδία (εκτός) για τα προκριματικά του επερχόμενου Mundial. Οι Ουκρανοί συμμετέχουν στον πιο αμφίρροπο όμιλο με την Κροατία και την Ισλανδία να έχουν από 13 βαθμούς, και τους ίδιους να έχουν 11 μαζί με τους Τούρκους, τέσσερις αγωνιστικές πριν τον φινάλε που αναμένεται δραματικό.

Κλήση και για τον Γκόικο Τσίμιροτ , ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στις μάχες που θα δώσει στην Κύπρο και το Γιβραλτάρ. Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Εθνική Ελλάδας οι Βόσνιοι έχουν πέσει στην τρίτη θέση και δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Οι Ευθύμης Κουλούρης , Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Δημήτρης Λημνιός θα βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας U21 στα πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro U21 2019, στην έδρα της Λευκορωσίας αλλά και εντός έδρας κόντρα στην Μολδαβία, στο Περιστέρι. Η Ελλάδα θα ψάξει την απευθείας πρόκριση που δίνει η πρώτη θέση του ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν και η Κροατία, η Τσεχία και ο Άγιος Μαρίνος, ή θα επιδιώξει να βρει θέση στα Play Offs των καλύτερων δεύτερων των εννιά ομίλων.

Φιλικές αναμετρήσεις θα δώσει η Εθνική Ελλάδας U19 εναντίον της Λετονίας στο γήπεδο του Αγρινίου. Οι Κώστας Δημητρίου , Κώστας Χατζηδίμπας και Γιώργος Τζοβάρας θα βρίσκονται στην αποστολή, ενώ ο Μελέτιος Μίσκοβιτς θα συμμετάσχει με την Εθνική Σερβίας U19 στο τουρνουά Stevan Cele Vilotic στην Σουμπότιτσα.

Διαβάστε ακόμη...