Fans’ Man of the Match ο Ρέι

Ο Ροντρίγκο Ρέι αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική της Super League.
Fans’ Man of the Match ο Ρέι

 Κακή βραδιά για τον Δικέφαλο στην Λιβαδειά, όπου δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Βοιωτών και έμεινε στο μηδέν, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο αντίπαλος έπαιξε με ξεκάθαρο στόχο να μην δεχθεί κάποιο γκολ ενώ έψαξε τις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει τον Ροντρίγκο Ρέι . Ο Αργεντινός γκολκίπερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα και κατάφερε να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο. Μπορεί να μην δέχθηκε μεγάλο αριθμό απειλών αλλά όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί για να νικήσει τους παίκτες του Λεβαδειακού και να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

.Γρήγορα ρεφλέξ, καλές εξόδους, δύο νίκες σε τετ α τετ, καθοδήγηση της άμυνας, με πάθος και ένταση στο παιχνίδι του. Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Ρέι ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το 56,02% των ψήφων και κέρδισε το πρώτο του ατομικό τίτλο.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Δημήτρης Λημνιός . Ο νεαρός άσος στην πρώτη εμφάνισή του με την φανέλα του ΠΑΟΚ έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο αρκετά από τα στοιχεία που οδήγησαν τον Δικέφαλο να τον αποκτήσει από τον Ατρόμητο. Περίσσιο θράσος, μεγάλη θέληση, καλός τακτικά, ο Λημνιός άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Λουτσέσκου και ήταν ένας από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, όντας αρκετά επικίνδυνος, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Διαβάστε ακόμη...