Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος!

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι πλέον και επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς στις εκλογές συγκέντρωσε 48 ψήφους!!!
Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος!

Ο Καλαντζής πήρε 20, ενώ είχαμε 2 λευκά και έναν απόντα... Το ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει επιπλέον σελίδα με την ελπίδα να πάει προς το καλύτερο. Τέλος εποχής για το κόκκινο καθεστώς που καταδυνάστευε το ποδόσφαιρο χαρίζοντας τίτλους σε γνωστή ομάδα του νότου...

Στις πρώτες του δηλώσεις ο μεγάλος νικητής είπε:

"Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τις ομάδες όσο και τις Ενώσεις που μας επέλεξαν με την ψήφο τους. Στις ομάδες που δεν μας τίμησαν, θέλω να αναφέρω ότι θα κάνουμε πράξη όσα επαγγελθήκαμε να κάνουμε, φέρνουμε την ισότητα και την ισονομία στο ποδόσφαιρο. Είναι μία δύσκολη μέρα η αυριανή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ξεκινήσει ένας δρόμος που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, σχέδιο και αγώνας. Εμείς τα διαθέτουμε όλα αυτά. Από τις πρώτες ημέρες είναι βέβαιο ότι θα δείξουμε την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούμε και η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη"

Και συνέχισε: "Το ότι ήρθε η FIFA δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς το γνωρίζαμε, τώρα το γνωρίζουν και οι διεθνείς ομοσπονδίες. Η FIFA μπορεί να φέρει όσες επιτροπές θέλει, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό,τι προσδοκούν οι ίδιες. Η FIFA θα ελέγχει αν εφαρμόζεται ο κανονισμός, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, όπως π.χ. για μία σύμβαση, για τέτοιο έλεγχο μιλάμε. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Όσοι θεωρούν ότι το κοινώς αποδεχτό ποδόσφαιρο δεν τους ταιριάζει, δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε. Θα πείσουμε και τον πιο δύσπιστο πως είναι ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο να βαδίσει σε άλλο δρόμο".

Διαβάστε ακόμη...