Αδερφίστικες συμπεριφορές από ανθρωπάκια!

Κυκλοφορεί από χτες στο διαδίκτυο, ένα video που τραβήχτηκε στο Κίεβο και στο οποίο 6-7 ανθρωπάκια, ουκρανικής προέλευσης επιτίθενται σε οπαδό του ΠΑΟΚ!
Αδερφίστικες συμπεριφορές από ανθρωπάκια!

Φυσικά δεν πρόκειται εμείς να δημοσιεύσουμε αυτές τις εικόνες, αλλά με νωπές ακόμη τις μνήμες από τον θάνατο του Νάσου, όπου και πάλι ένα τσούρμο "άντρες" προκάλεσαν τον χαμό του (αλήθεια ασχολείται κανείς με την υπόθεση ή έπιασε αράχνες σε κάνα συρτάρι κάποιου γραφείου;), το περιστατικό στο Κίεβο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, πρέπει να διελευκανθεί και μάλιστα άμεσα!

Το ότι οι ουκρανικές αρχές διερευνούν την υπόθεση, εμάς δε μας λέει και πολλά και περιμένουμε από τον οργανισμό ΠΑΟΚ να κινηθεί δυναμικά ώστε να πιαστούν αυτοί οι 6-7 και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους... Όχι μόνο PAOK family στα λόγια, αλλά και στα έργα!

Το περιστατικό έγινε σε απόσταση μιας ώρας από το Κίεβο, σε βενζινάδικο, όπου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σταμάτησαν για ανεφοδιασμό των οχημάτων και ξεκούραση λίγων λεπτών. Φαίνεται πως οι δράστες τους ακολούθησαν και περίμεναν την ευκαιρία, να πετύχουν δηλαδή κάποιον ξεμοναχιασμένο! Μετά την άνανδρη επίθεση φυσικά εξαφανίστηκαν ...

Φαίνεται πως πάει να γίνει μόδα να την πέφτουν σε μεμονωμένους συνοπαδούς, ολόκληρες παρέες, μιας και μόνο μέσα από αυτές ένας δειλός μπορεί να αισθανθεί ... ότι είναι κάποιος! 

Διαβάστε ακόμη...