Βελτιωμένος στην επανάληψη, αλλά ...

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια του στη Ολλανδία, χάνοντας με 4-2 από τον Άγιαξ...
Βελτιωμένος στην επανάληψη, αλλά ...

Ο ΠΑΟΚ παρατάχτηκε με 4-1-3-1 αυτή τη φορά, η ομάδα, στο πρώτο 25λεπτο, ψαχνόταν στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες του Άγιαξ να κυκλοφορούν την μπάλα και αφού στο 3' είχαν δοκάρι μετά απο ατομική προσπάθεια του Τσέρνι και συρτό σουτ έξω απο την περιοχή, στο 5' άνοιξαν το σκορ με τον Μαζραουι σκόρερ. Μετά από ωραία κυκλοφορία από τους παίχτες του Άγιαξ, το σου του Μαζραουί έξω απο την περιοχή μας, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα του Ρέι..

Ο Δικέφαλος δυσκολευόταν στο πρώτο μισό του ημιχρόνου να κρατήσει και να κυκλοφορήσει μπάλα, στο 26' έγινε το 2-0 για τον Άγιαξ με γκολ του Χούντελαρ. Οι παίχτες του Άγιαξ εκτέλεσαν κόρνερ στην καρδιά της περιοχής όπου ανενόχλητος εντελώς ο Χούντελαρ χωρίς καν να κάνει άλμα σκόραρε με κεφαλιά!

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο ΠΑΟΚ ξύπνησε! Έτσι στο 34' χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Πρίγιοβιτς να χάνει το γκολ προ κενής εστίας! Ο Ενρίκε έκανε την προσπάθεια από τα αριστερά, πάσαρε σωστά στον Πρίγιοβιτς αλλά αυτός έχασε έτοιμο γκολ στέλνοντας τη μπάλα ψηλά αουτ!

Δύο λεπτά αργότερα, πέναλτι έδωσε ο διαιτητής σε μαρκάρισμα του Ενρίκε. Το εκτέλεσε ο Χούντελαρ αλλά ο Ρέι με ωραία επέμβαση το απέκρουσε! Στο 37' ο Βαρέλα μείωσε σε 1-2! Ο Μακ ελίχθηκε στα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ που είχε..ξεμείνει ψηλά μετά από κόρνερ, πήρε τη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Αγιαξ!

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνέχισε με 4-2-3-1 (κάποιες στιγμές είδαμε διάταξη 4-3-3) και στο 51' έγινε το 2-2 με τον Πρίγιοβιτς! Ασίστ ο Λεβέκ με σέντρα από τα αριστερά, βρήκε το κεφάλι του Σέρβου επιθετικού ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα!

Στο 58' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, μετά από ωραία συνεργασία Μακ και Πέλκα, ο Μακ βγήκε τετ α τετ από πλάγια θέση, σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 66ο λεπτό ήρθε το 2-3 για τον Άγιαξ με τον Κασιέρα, στην πρώτη σημαντική επίθεση των Ολλανδών στην επανάληψη.

Στο 87', δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Μάτος, μετά από εκπληκτική μπαλιά του Σακχοφ και στο 89' γράφτηκε το τελικό 2-4 για τους Ολλανδούς με τον Φλέμιγκ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς (Λεβέκ 46′), Κάνιας, Τσίμιροτ (Σάχοφ 46′), Ενρίκε (Πέλκας 41′), Μπίσεσβαρ (Κάμπος 46′), Μακ (Ζάιρο 64′), Πρίγιοβιτς (Κουλούρης 84′).

Άγιαξ: Φαν Μπλάντερεν, Ζεφουίκ, Μπέργκσμα, Σαβαστάνο, Ντανκερλουί, Έιτινγκ, Τσέρνι, Ντε Γιονγκ, Χούντελααρ, Μαζραουί, Κασιέρα.

Το video του αγώνα:

.................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το live της αναμέτρησης:

1' Ξεκινάει ο αγώνας

3' Δοκάρι για τους Ολλανδούς  μετά απο ατομική προσπάθεια του Τσέρνι και συρτό σουτ έξω απο την περιοχή

5' Γκόλ για τον Άγιαξ. Μαζραουι ο σκόρερ. Ωραία κυκλοφορία απο τους παίχτες του Άγιαξ και σούτ έξω απο την περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα του Ρέι..

Δεν μπορεί εύκολα να περάσει τη μπάλα στην επίθεση ο ΠΑΟΚ. Τα πρώτα αυτά 10 λεπτά δείχνει πολύ απομονωμένος μπροστά ο Πρίγιοβιτς.. 

11' ένα ακόμα επικίνδυνο σούτ απο τον Τσέρνι, λίγο έξω απο τα δοκάρια του Ρέι

19' ωραία έξοδος του Ρέι που παίρνει τη μπάλα απο τα πόδια του παίχτη του Άγιαξ πριν οι Ολλανδοί γίνουν επικίνδυνοι

22' 2ο κορνερ για τον ΠΑΟΚ, που μεχρι στιγμής δεν εχει κάνει κάποια φάση στον αγώνα. Περνάει ανεκμετάλλευτο..

26' 2-0 για τον Άγιαξ με γκολ του Χούντελαρ. Οι παίχτες του Άγιαξ εκτέλεσαν κόρνερ στην καρδιά της περιοχής όπου ανενόχλητος εντελώς ο Χούντελαρ χωρίς καν να κάνει άλμα σκόραρε με κεφαλιά!

Δεν αποδίδει μέχρι στιγμής το 4-2-3-1 για τον ΠΑΟΚ που έχει χειρότερη εικόνα απο τα προηγούμενα φιλικά με πολύ αργό τρανζίσιον της μπάλας στην επίθεση..

29' πρώτη φάση για το Δικέφαλο. Κόρνερ του Μακ, κεφαλιά του Μάτος αλλά η μπάλα ψηλά έξω..

34' ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία του Πρίγιοβιτς που το χάνει προ κενής εστίας! Ο Ενρίκε έκανε την προσπάθεια απο τα αριστερά, πάσαρε σωστά στον Πρίγιοβιτς αλλά αυτός έχασε έτοιμο γκολ στέλνοντας τη μπάλα ψηλά αουτ!

36' πέναλτι δίνει ο διαιτητής σε μαρκάρισμα του Ενρίκε. Το εκτελεί ο Χούντελαρ αλλά ο Ρέι με εκπληκτική επέμβαση το βγάζει!

37' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ! Βαρέλα ο Σκόρερ! Ο Μακ ελίχθηκε στα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ που είχε..ξεμείνει ψηλά μετά το κόρνερ, παίρνει τη κεφαλιά και τη στέλνει αρχικά στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Αγιαξ!

2-1 το σκορ στο 40ο λεπτό..

Τραυματίας ο Ενρίκε, βγαίνει και στη θέση του μπαίνει ο Πέλκας. Ο Βραζιλιάνος χτύπησε στη φάση που ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι στον Αγιαξ. Ελπίζουμε να μην ειναι κάτι το σοβαρό..

Έχει ανέβει στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ

41' Ο Μακ ξανά απο τα δεξιά όπου βρίσκεται τα τελευταία λεπτά, κάνει τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι, ο Πρίγιοβιτς κερδίζει την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας των Ολλανδών μπλοκάρει εύκολα.

43΄ Μία ακόμα απόκρουση απο τον Ροντρίγκο Ρέι σε σουτ του Μαζραουί.

Ημίχρονο.

Σέντρα στο 2ο ημίχρονο 

Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ: Μπήκαν οι Σάκοφ, Λεβέκ και Τζάλμα Κάμπος στη θέση των Τσίμιροτ, Λέοβατς και Μπίσεσβαρ αντίστοιχα

4-2-3-1 και πάλι για τον ΠΑΟΚ με Κάνιας στο 6, λίγο μπροστά του τον Σάκοφ και ακόμα πιο μπροστά τον Πέλκα

Ο Άγιαξ θυμίζουμε αγωνίζεται με πάρα πολλούς νεαρούς παίχτες.. 

2-2! ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛ Ο ΠΑΟΚ με τον ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ! Ασίστ ο Λεβέκ με σέντρα απο τα αριστερά, βρήκε το κεφάλι του Σέρβου επιθετικού ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του Άγιαξ!

55' Συνεχίζεται η βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ, μετά το 25ο λεπτό 

58' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, μετά από ωραία συνεργασία Μακ και Πέλκα, ο Μακ βγήκε τετ α τετ από πλάγια θέση, σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ

64' Ζάιρο στη θεση του Μακ

66ο λεπτό: 2-3 ο Άγιαξ με τον Κασιέρα, στην πρώτη σημαντική επίθεση των Ολλανδών στην επανάληψη

70' Πολύ καλό σουτ του Πέλκα, δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αίαντα!

76' Μαζεμένες αλλαγές για τον Άγιαξ

77' Μεγάλη ευκαιρία για τον Άγιαξ με τον Ντε Βίτ, το σουτ του πέρασε άουτ, αφού νωρίτερα πέρασε τον Βαρέλα  

84' Κουλούρης στη θέση του Πρίγιοβιτς

87' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Μάτος, μετά από εκπληκτική μπαλιά του Σακχοφ

89' 2-4 για τους Ολλανδούς με τον Φλέμιγκ 

Τέλος, φιλική ήττα για τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο του τεστ επί ολλανδικού εδάφους 

......................................................................... 

Το pregame της αναμέτρησης...

Με 4-2-3-1 θα αγωνιστεί σήμερα ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσβεσαρ, Μακ, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς

Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λεβέκ, Ουάρντα, Κάμπος, Μαλεζάς, Ζάιρο, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σάκχοφ, Αθανασιάδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Δημητρίου, Λημνιός, Πέλκας.

Άγιαξ: Φαν Μπλάτερεν, Ζέεφουικ, Μπέργκσμα, Σαβαστάνο, Ντανκέρλοϊ, Έιτινγκ, Σέρνι, Ντε Γιονγκ, Χούντελααρ, Μαζράουι, Κασσιέρα

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...