Αθώωσαν τον γάβρο!!!

Διαβάστε τι αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, να σας πέσουν τα μαλλιά!!!
Αθώωσαν τον γάβρο!!!

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε -μεταξύ των άλλων- και την ακόλουθη απόφαση.

Απόφαση 40/12-7-2017

Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ' αρ. 212/2017 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση.

Κηρύσσει απαράδεκτη την από 16-05-2017 πειθαρχική δίωξη του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες.

Κάτι που σημαίνει με απλά ελληνικά πως ο γάβρος δεν τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές για τα όσα ΕΓΙΝΑΝ στο ματς με τον Πλατανιά!

Μια απόφαση στην οποία φυσικά μπορούν οι ομάδες να πατήσουν επάνω της, κλείνοντας τις κάμερες των αποδυτηρίων αφού υπάρχει τέτοια ΑΣΥΛΙΑ. Εκτός και αν αυτή είναι μόνο για συγκεκριμένους... 

Υπενθυμίζουμε ότι στις πρώτες μέρες που βγήκε στη δημοσιότητα το σκηνικό στο Καραϊσκάκη στο ματς με τον Πλατανιά, κάποιοι έκαναν λόγο ακόμη και για υποβιβασμό της ομάδας της Μουνιχίας!!! Τελικά μάλλον θα πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη που τους θίξαμε! 

Όσο για το σημείο της απόφασης που αναφέρει:  "Διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες", σημαίνει πως θεωρητικά μπορεί να ασκηθεί εκ νέου δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!!!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...