Πόσο πιο χαμηλά;

Το τελευταίο επεισόδιο στην απαίτηση του βάζελου να ισχύσει η αφαίρεση 6 βαθμών τιμωρίας του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν και όχι για τα πλέι οφ, παίχτηκε σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο!
Πόσο πιο χαμηλά;

Εκεί όπου η αθηναϊκή ομάδα, έφαγε τα μούτρα της για μια ακόμη φορά, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο! Το ζητούμενο έχει να κάνει με το τι περιμένει να βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά, από τον πάλαι ποτέ ισχυρό - οικονομικά, αλλά και στα κέντρα των αποφάσεων- παναθηναϊκό! 

Η εμμονή τους στην τιμωρία του ΠΑΟΚ αποτελεί σημείο αναφοράς στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς δεν ήταν άμεσα εμπλεκόμενοι στα γεγονότα του τελικού και πιστεύουμε ακράδαντα πως έχει να κάνει με την στοχοποίηση του Ιβάν Σαββίδη, απ;o πλευράς του αφεντικού της αθηναϊκής ΠΑΕ και όχι μόνο!!! Λες και του χρόνου αυτός ο βάζελος, με αυτό το ρόστερ θα κυνηγάει το πρωτάθλημα και σπεύδει να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ από φέτος!!! 

Καλό θα ήταν ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, αν δεν το έχει κάνει ήδη δηλαδή, να φροντίσει να ξεκουμπιστεί από κοντά του αυτός που του πρότεινε στον τελικό του 2014 να εμφανιστεί δίπλα στον αλαφούζο (η σκηνή έχει κολλήσει στο μυαλό μας)! Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος ήταν, αλλά σίγουρα ο σκοπός του μόνο ανιδιοτελής δεν ήταν, μιας και τίποτε δε γίνεται τυχαία σε αυτή τη ζωή, ειδικά στον αγγελικά (μέχρι τώρα) πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!   

Διαβάστε ακόμη...