Από το PAOK TV το φιλικό με Tubize

To PAOK tv θα μεταδώσει τελικά το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Δικεφάλου, με αντίπαλο τη βελγική Tubize σήμερα το απόγευμα στις 19:00.
Από το PAOK TV το φιλικό με Tubize

Αυτό θα συμβεί εφόσον φυσικά ξεπεραστούν κάποιες τεχνικές δυσκολίες που έχουν να κάνουν με το γήπεδο (ρεύμα, ίντερνετ)..

Οι υπεύθυνοι των συνδρομητικών καναλιών, που αρκετοί από εμάς πληρώνουμε αδρά κάθε μήνα, απαξίωσαν το παιχνίδι και δεν μπήκαν στη διαδικασία να ασχοληθούν με τη μετάδοσή του! Δε συνέβη όμως το ίδιο με άλλες ομάδες που αυτήν την περίοδο έδωσαν και θα δώσουν φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας εντός ή εκτός συνόρων...

Φυσικά δεν είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι που δε θα δούμε από κάποιο κανάλι, καθώς και για τα άλλα τρία φιλικά παιχνίδια του Δικεφάλου (Gent στις 7/7, VV Venlo στις 12/7, Ajax στις 15/7), δεν υπάρχει για την ώρα ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι τόσο η Gent όσο φυσικά και ο Ajax είναι ιδιαίτερα δυνατοί και πολύ γνωστοί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αντίπαλοι!

Σημειώνουμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια που τα συνδρομητικά κανάλια (κυρίως) γυρίζουν την πλάτη στον ΠΑΟΚ, αγνοώντας μας επιδεικτικά!

 

Διαβάστε ακόμη...