Το who is who του νέου τεχνικού τιμ

Το paokfc.gr σας συστήνει τα τέσσερα νέα μέλη του τεχνικού τιμ, που θα πλαισιώσουν τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, την νέα σεζόν.
Το who is who του νέου τεχνικού τιμ

Λιούμπισα Ράνκοβιτς

 

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ραντ Βελιγραδίου το 1990. Πέντε χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή για την Ιάνβα Χούνμα, ομάδα της Νότιας Κορέας, στην οποία έμεινε για μια σεζόν πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για χάρη της Παρτιζάν. Στο Βελιγράδι συμπλήρωσε μια πενταετία κι ακολούθως παραχωρήθηκε δανεικός στην κινέζικη Σετσουάν Ντάε και τη Ζέμουν.

To καλοκαίρι του 2003 αποκτήθηκε από την Καέν, η οποία αγωνιζόταν στην Ligue 2. Με τον Ράνκοβιτς να αποτελεί ένα από τα βασικά της γρανάζια, η ομάδα κέρδισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, ενώ την επόμενη σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό του League Cup Γαλλίας, όπου ηττήθηκε με 1-2 από το Στρασβούργο. Το 2005 μετακόμισε στην Μέταλουρκ Ζαπορίζια, και μία σεζόν αργότερα ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Σετέ 1934.

Από το 2008 ασχολήθηκε με την προπονητική και εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της Παρτιζάν, όπου και συνεργάστηκε με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς , το διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας. To 2015 βρέθηκε στο πλευρό του Βουκ Ράσοβιτς στον πάγκο της Ντιναμό Μινσκ, για να επιστρέψει στο Βελιγράδι την σεζόν 2016-17 ως βοηθός του Μάρκο Νίκολιτς και πανηγύρισε το νταμπλ στην Σερβία.

Τον Ιούνιο του 2017 αποχώρησε από την Παρτιζάν και αποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Στανόγεβιτς και την πρόκληση του ΠΑΟΚ.

 

Βλάντιμιρ Τσεπζάνοβιτς

 Αποφοίτησε από  το Τμήμα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου στον τομέα της προπονητικής ανάπτυξη γύρω από τη φυσική κατάσταση και ειδίκευση στο ποδόσφαιρο.  Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών συνέχισε την ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία δίνοντας διαλέξεις στο πανεπιστήμιο.

Το 2012 ανέλαβε υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στον Ερυθρό Αστέρα όπου κι έμεινε ως το 2014. Στη συνέχεια για δύο σεζόν δούλεψε στην Λουντογκόρετς και το 2016 συνεργάστηκε με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στην Beijing Enterprizes. Στις αρχές του 2017 θήτευσε στην Έβερτον ως γυμναστής αποκατάστασης.

Ο Τσεπζάνοβιτς, άλλωστε, ειδικεύεται στην ανάλυση δεδομένων γύρω από την πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπιση των τραυματισμών, όντας ιδιοκτήτης κέντρου αποκατάστασης στη Σερβία. Παράλληλα, τα τελευταία επτά χρόνια έχει διατελέσει προσωπικός γυμναστής για ποδοσφαιριστές όπως οι Ντέγιαν Λόβρεν, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, Μίλος Κράσιτς.

 

Μπράνιμιρ Μίτσοβιτς

 

 

Ως ποδοσφαιριστής φόρεσε την φανέλα της Μλάντοστ Λουτσάνι από το 1992 μέχρι το 2004, ενώ την σεζόν 1997-98 βρέθηκε στην Ίντερ. Αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ασχολήθηκε με διάφορα πρότζεκτ στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, αλλά και την σχολή ποδοσφαίρου του Ερυθρού Αστέρα και την εκπαίδευση νέων αθλητών.

Παράλληλα το 2008 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα, στον τομέα της ανάλυσης αντιπάλων και μετά από μία σεζόν μεταπήδησε στην Παρτιζάν, όντας πλέον ο επικεφαλής του τομέα, όπου και παρέμεινε για τρεις σεζόν.

Εκεί γνωρίστηκε και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς , τον οποίο ακολούθησε και στην Νταϊλάν Αερμπίν στην Κίνα αλλά και στις Μπεϊτζίν Γκουοάν, Μακάμπι Χάιφα και Μπεϊτζίν Εντερπράιζις, όντας ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Σέρβου τεχνικού.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B.

 

Γιώργος Σκιαθίτης

 

  

O Γιώργος Σκιαθίτης γεννήθηκε στην Κοζάνη, αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, κατέχει δίπλωμα UEFA Β, ενώ έχει εκπαιδευτεί ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Αγγλία και στην Πολωνία. Είναι ιδιοκτήτης και υπεύθυνος της σχολής τερματοφυλάκων PST – Personal Soccer Training – PST Keepers. Στον ΠΑΟΚ ήρθε για να εκπαιδεύσει τους νεαρούς τερματοφύλακες στις κατηγορίες Κ15, Κ14, Κ13 και Κ12.

Εχει εργαστεί μεταξύ άλλων, στην ακαδημία της Arsenal FC με τις επιλογές του scouting της Arsenal με παιδιά ηλικίας 12-16 ετών από την νοτιοανατολική Ευρώπη, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην ανδρική ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας, της Αναγέννησης Επανομής και της Νίκης Πολυγύρου, στο κολέγιο Ανατόλια, στις ακαδημίες Μαχητές Πεύκων και Shοoters.

Ως ποδοσφαιριστής είχε πολλές και πλούσιες εμπειρίες, μεταξύ άλλων, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στους Λύκους, στον Ορφέα Σουρωτής, στη Νίκη Πολυγύρου, στην Αναγέννηση Επανομής, στον Πυρσό Γρεβενών, στον Εορδαϊκό, στην Προσοτσάνη, στον Πανδραμαϊκό.

Μιλά την αγγλική γλώσσα.

Διαβάστε ακόμη...