Τα κορυφαία βίντεο της σεζόν 2016-17

Το paokfc.gr συγκέντρωσε τα δημοφιλέστερα βίντεο του PAOK TV για την σεζόν 2016-17 και σας τα παρουσιάζει μέσα από την στήλη Top Videos.
Τα κορυφαία βίντεο της σεζόν 2016-17

Όλες οι σημαντικές στιγμές της σεζόν, όπως καταγράφηκαν και παρουσιάστηκαν από τις κάμερες του επίσημου καναλιού του Δικεφάλου. Ας δούμε την λίστα αναλυτικά...

Το PAOK TV σας μετέφερε καθημερινά, μέσα από τα βίντεο που επιμελείται και σκηνοθετεί ο Πολύβιος Δημητριάδης και σας τα παρουσιάζουμε μέσα από το paokfc.gr και τα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το κλίμα της ομάδας, το παρασκήνιο και σημαντικά γεγονότα σε ζωντανή μετάδοση.

Σε μία μαραθώνια και συνάμα ιστορική σεζόν που σημαδεύτηκε από την επιστροφή στους τίτλους, το PAOK TV ήταν εκεί για να αποτυπώσει κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή και να την φέρει με ένα κλικ στην οθόνη σας.

Live streaming με ειδικές παραγωγές όπως στο αδελφικό φιλικό στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν, την μάχη της Κ20 του ΠΑΟΚ εναντίον του Άγιαξ για το Youth League, αλλά και τον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 απέναντι στον Ολυμπιακό στο AEL FC Arena.

Πλούσιο παρασκήνιο από τις μάχες που έδωσε ο Δικέφαλος, μέσα από την παρακάμερα του PAOK TV, που βρέθηκε σε κάθε γήπεδο και εξασφάλισε για εσάς αποκλειστικό υλικό, με τα ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και τον τελικό του Βόλου να κλέβει την παράσταση.

Στιγμιότυπα από τους μεγάλους αγώνες της ομάδας μας σε Κύπελλο και Europa League, όπως το συγκλονιστικό διπλό στην Φλωρεντία και την ιστορική ανατροπή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ρεπορτάζ από την καθημερινότητα των προπονήσεων με οπτικοακουστική παρουσίαση ειδήσεων ή των μεταγραφικών αποκτημάτων και φυσικά κάποια ιδιαίτερα κλιπ, όπως το promo της αναμέτρησης κόντρα στην Σάλκε, αλλά και το αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γιόχαν Κρόιφ, το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές από όλη την Ευρώπη.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου σας παρουσιάζει μέσω της στήλης Top Videos τα δημοφιλέστερα videos του PAOK TV .

Ας θυμηθούμε τα δημοφιλέστερα βίντεο του PAOK TV της σεζόν 2016-17:

Τα στιγμιότυπα του Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ

Friendly Game: FK Partizan Vs PAOK FC

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

K15 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 8-7

Στιγμές από την καριέρα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Η παρακάμερα του τελικού

Youth League: ΠΑΟΚ-Άγιαξ

Johan Cruijff: The Artist of Football

Δουλειά και...ατυχία

ΠΑΟΚ-Σάλκε: Promo

Διαβάστε ακόμη...