Ο απολογισμός των διεθνών

Ντεμπούτο στην Εθνική Σερβίας με ασίστ για τον Πρίγιοβιτς,
Ο απολογισμός των διεθνών

δεν έπαιξαν οι Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, ήττα για την Αίγυπτο του Ουάρντα, δυνατά φιλικά για Νέων και Ελπίδων. Διαβάστε αναλυτικά από το paokfc.gr όλα τα νέα των διεθνών του Δικεφάλου.

 Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με την φανέλα της Εθνικής Σερβίας. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε στο παιχνίδι κόντρα στην Ουαλία στο 67′ και επτά λεπτά αργότερα, με ένα έξοχο τακουνάκι έδωσε την ασίστ στον Μίτροβιτς για να ισοφαρίσει σε 1-1. Με τον βαθμό αυτό οι Σέρβοι παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου με 12 βαθμούς, όσους έχει και η Ιρλανδία.

 Η Εθνική Ελλάδας πήρε μία παλικαρίσια, λευκή ισοπαλία μέσα στην έδρα της Βοσνίας που την κράτησε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και κρατάει την τύχη στα χέρια της όσων αφορά το εισιτήριο για τα μπαράζ. Για τους Βόσνιους ο Γκόικο Τσίμιροτ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Σημαντικές νίκες πέτυχαν οι Ουκρανία, μέσα στην έδρα της Φινλανδίας με 1-2 και η Αλβανία στο Τελ Αβίβ κόντρα στο Ισραήλ με 0-3, με τους Εβγέν Σάκχοφ και Εργκούς Κάτσε να παρακολουθούν από τον πάγκο τους συμπαίκτες τους.

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019 η Αίγυπτος, η οποία στην πρεμιέρα του ομίλου ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τυνησία με 1-0. Ο Αμρ Ουάρντα ήρθε από τον πάγκο στο 87′ αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στην αναμέτρηση. Η Εθνική Ελπίδων μέτρησε τις δυνάμεις της κόντρα στην Σερβία εκτός έδρας και γνώρισε φιλική ήττα με 3-1.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ξεκίνησε στην βασική 11άδα τους Κουλούρη και Λάμπρου, ενώ στην ανάπαυλα τους αντικατέστησε και πέρασε στον αγώνα τους Δεληγιαννίδη και Λημνιό. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με ένα ακόμα φιλικό κόντρα στην Βουλγαρία (12.06, 18:30). Τέλος η Εθνική Νέων έδωσε δύο φιλικά κόντρα στην Δανία. Στο πρώτο κέρδισε με 1-0, με τους Σιαμπάνη , Τζοβάρα, Δημητρίου και Χατζηδίμπα να ξεκινούν στην αρχική 11άδα και τον Λύρατζη να περνάει σαν αλλαγή, ενώ στο δεύτερο ηττήθηκε με 5-2, στο οποίο αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Δημητρίου, Χατζηδίμπας και Λύρατζης, μπήκε αλλαγή ο Τζοβάρας και έμεινε στον πάγκο ο Σιαμπάνης .

Διαβάστε ακόμη...