Fans’ Man of the Match ο Χαρίσης

Ο Χάρης Χαρίσης αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Fans’ Man of the Match ο Χαρίσης

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό που χρειαζόταν στο ΟΑΚΑ ώστε να εξασφαλίσει την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα πριν την τελευταία αγωνιστική, με συνέπεια να παραταθεί η αγωνία για την έκβαση των Play Offs της Super League. Η ΑΕΚ επικράτησε της ομάδας μας με 1-0 και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League.

Σε ένα κακό αγωνιστικό βράδυ λίγοι ήταν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους. Ένας από αυτούς ήταν ο Χάρης Χαρίσης . Ο νεαρός μέσος πήρε την ευκαιρία από τον Βλάνταν Ίβιτς , βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας και ήταν εξαιρετικός. Πολύ τρέξιμο, αμυντική συνέπεια και ατέλειωτο πάθος χαρακτήρισαν το παιχνίδι του, ενώ ήταν μέσα και στις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας, χάνοντας και την καλύτερη ευκαιρία που δημιούργησε ο Δικέφαλος για γκολ στο πρώτο μέρος.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της μεγάλης αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Χαρίσης  ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το 50,57% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, διαλύοντας τον ανταγωνισμό. Ο μόνος που κατάφερε να πιάσει διψήφιο ποσοστό ήταν ο Στέλιος Μαλεζάς , που πραγματοποίησε μία ηγετική εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου, με σωστές τοποθετήσεις και καίριες επεμβάσεις.

Διαβάστε ακόμη...