Κάλεσμα στον κόσμο..

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το μεσημέρι (16:30) τις Ελπίδες Καρδίτσας, στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ψάχνοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.
Κάλεσμα στον κόσμο..

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια στοχεύουν στην κατάκτηση του νταμπλ και για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει πρώτα να πάρουν τη νίκη την Κυριακή, ενώ απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο της Τριανδρίας.

Αναλυτικά:

"Το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας να παραβρεθεί στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας, την Κυριακή 21/01/2017 και ώρα 16:30 στο γήπεδο της Τριανδρίας.

Ο αγώνας έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς με νίκη ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την ομάδα μας προκειμένου να κατακτήσει ένα ακόμη τρόπαιο, που θα είναι το 6ο κύπελλο στην ιστορία και 18ος τίτλος συνολικά.

Όλοι μαζί παίρνουμε την πρόκριση και αμέσως μετά πάμε στην Τούμπα για τη νίκη της ανδρικής ομάδας επί του Πανιώνιου, στον κρίσιμο αγώνα για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Το βράδυ της Κυριακής ο σύλλογός μας να πανηγυρίζει άλλες δύο σημαντικότατες νίκες!"

Διαβάστε ακόμη...