Λεοβατς, Μάτος και Μαλεζάς στην καλύτερη ομάδα! (ανανεωμένο)

Οι Λέο Μάτος, Μάριν Λέοβατς και Στέλιος Μαλεζάς ψηφίστηκαν ως μέλη της καλύτερης 23άδας της Super League για την φετινή σεζόν, στον διαγωνισμό “Έπαθλο Novasports Super League”.
Λεοβατς, Μάτος και Μαλεζάς στην καλύτερη ομάδα! (ανανεωμένο)

Λέο Μάτος

Στην πρώτη του σεζόν με την φανέλα του Δικεφάλου, ο βραζιλιάνος μπακ έδειξε από την αρχή ότι θα αποτελέσει σημαντικό μέλος της ομάδας. Πήρε την φανέλα του βασικού στο… σπίτι και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία του ΠΑΟΚ στην φετινή Super League.

Αγωνίστηκε σε 27 αγώνες, με το κοντέρ να γράφει 2.468 αγωνιστικά λεπτά. Στο αμυντικό κομμάτι ήταν άψογος, με σωστές τοποθετήσεις και καίριες επεμβάσεις. Εκείνο όμως που τον έκανε να ξεχωρίσει ήταν η συμβολή του στο επιθετικό κομμάτι. Πέντε γκολ, δύο ασίστ και αμέτρητες ντρίμπλες, ήταν μόνιμος πονοκέφαλος για κάθε άμυνα.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο ίδιος δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν δουλέψει για τον ΠΑΟΚ. Τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές γιατί είναι άνθρωποι που κάνουν δουλειές οι οποίες δεν φαίνονται. Πιστεύω ότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα κι εγώ να αποδώσω, όσο κατάφερα να αποδώσω» .

Μάριν Λέοβατς

Πέρυσι άργησε να προσαρμοστεί, χρησιμοποιήθηκε σε ρόλους που δεν του ταίριαζαν, αλλά όλα άλλαξαν με την παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της ομάδας. Γύρισε σε θέση καθαρού αριστερού μπακ και άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του.

Φέτος μπήκε με το πόδι στο γκάζι και δεν το σήκωσε σε κανένα σημείο. Έπαιξε σε 25 αγώνες, με 1.955 λεπτά, πέτυχε δύο κομβικά τέρματα, μοίρασε άλλο ένα, και δίκαια θεωρήθηκε από όλους ως ο καλύτερος ακραίος οπισθοφύλακας της φετινής Super League.

Ο Κροάτης σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την χαρά του για το βραβείο που κατέκτησε:

«Σημαίνει πολλά για μένα και είμαι περήφανος που είμαι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος για την εφετινή σεζόν. Για εμάς ήταν μια δύσκολη σεζόν μέχρι τώρα. Πετύχαμε το βασικό μας στόχο, που ήταν το Κύπελλο Ελλάδος και τώρα μπαίνουμε στο τέλος της σεζόν με τα Play Offs. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τερματίσουμε πρώτοι στα Play Offs και προσωπικά θέλω να είμαι υγιής και να παίξω καλά» .

Στέλιος Μαλεζάς

Όταν μιλάει η εμπειρία. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ήταν ένας πραγματικός ηγέτης την φετινή σεζόν. Μπορεί στο ξεκίνημα να μην βρισκόταν στις βασικές επιλογές του προπονητή, αλλά όσο προχωρούσε η σεζόν, ο Στέλιος Μαλεζάς βρήκε ρόλο και χρόνο και αποτέλεσε μία από τις σταθερές της ομάδας.

Ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια και εκ των αρχηγών του Δικεφάλου, φόρεσε την φανέλα της ομάδας σε 22 παιχνίδια, παίζοντας για 1.473 λεπτά, ήταν εκεί όταν η ομάδα των χρειάστηκε και απέδειξε ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει.

O «Μάλε» έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την βράβευσή του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσους μας επέλεξαν να βρισκόμαστε σε αυτή τη 18αδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ένα κομμάτι αυτής της ομάδας, το σημαντικό είναι ότι είναι πολλοί παίκτες της ομάδας μου εδώ και αυτό κάτι σημαίνει» .

Διαβάστε ακόμη...