Ψηφίστε τον MVP Απριλίου

Πέντε νίκες για το πρωτάθλημα της Super League και μία κερδισμένη ημιτελική σειρά στο Κύπελλο. Τον Απρίλιο ο Δικέφαλος τα πήγε εξαιρετικά, με τους ποδοσφαιριστές του να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης..
Ψηφίστε τον MVP Απριλίου

Ποιος όμως ήταν ο κορυφαίος; Το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 σας καλούν να επιλέξετε τον MVP Απριλίου.

Πρώτος μονομάχος ο Εβγέν Σάκχοφ . Ο Ουκρανός βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία. Αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια της μηχανής του Βλάνταν Ίβιτς με προσφορά σε όλο το γήπεδο. Συνεχές τρέξιμο, σωστές τοποθετήσεις και καίριες επεμβάσεις στην άμυνα, σωστή προώθηση του παιχνιδιού και γκολ. Τον Απρίλιο σημείωσε τρία. Και μάλιστα τα δύο σε ντέρμπι. Έγραψε το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Super League, πέτυχε το τρίτο γκολ του Δικεφάλου στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά και έδωσε σκορ πρόκρισης επί των Πρασίνων κάνοντας το 3-0 με ένα εξαιρετικό τελείωμα.

Επόμενος διεκδικητής ο Παναγιώτης Γλύκος . Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου αγωνίστηκε στα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του, αλλά η παρουσία του ήταν κομβική. Από τους πρωταγωνιστές στην ημιτελική σειρά κόντρα στον Παναθηναϊκό, με δύσκολες και καίριες επεμβάσεις και σωστή καθοδήγηση της άμυνας, προσέδωσε σιγουριά και ασφάλεια στα μετόπισθεν την ομάδας.

Την τριάδα των υποψηφίων κλείνει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός μέτρησε πέντε συμμετοχές τον Απρίλιο, κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ κόντρα σε Ατρόμητο, Κέρκυρα, ενώ πρωταγωνίστησε και στον θρίαμβο του Δικεφάλου επί του Παναθηναϊκού οδηγώντας στην ανατροπή με δύο ασίστ σε 45′.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Απρίλιο.

Διαβάστε ακόμη...