Best Goal Απριλίου

Ο Απρίλιος ήταν ο πιο παραγωγικός μήνας της σεζόν για τον Δικέφαλο, που πέτυχε 19 τέρματα σε επτά αγώνες.
Best Goal Απριλίου

Επίδοση που ισοφάρισε το ρεκόρ του Δεκεμβρίου. Το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App έχει τη δυνατότητα ν' αναδείξει το  Best Goal Απριλίου. Ποιο ήταν το αγαπημένο σας γκολ για τον μήνα που έφυγε;

 Πρώτος διεκδικητής ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τον Δικέφαλο μέσα στο Περιστέρι και έβαλε τις βάσεις για την νίκη επί του Ατρόμητου. Μόλις στο 2′ έφυγε από τα αριστερά, άφησε πίσω του τους αμυντικούς και με ένα τεχνικό πλασέ έκανε το 0-1.

Δεύτερο υποψήφιο τέρμα αυτό του Δημήτρη Πέλκα στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο νεαρός άσος με μία αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο.

Την τριάδα των υποψηφίων τερμάτων συμπληρώνει το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα στο γήπεδο της Τούμπας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. O φορ του Δικεφάλου πήρε την πάσα από τον Κάτσε, έκανε κοντρόλ με το τακουνάκι, απέφυγε τον αντίπαλό του και... κρέμασε τον Κουτζαβασίλη. .

Δείτε τα τρία υποψήφια Best Goal για τον Απρίλιο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το Best Goal Απριλίου

Διαβάστε ακόμη...