Fans’ Man of the Match o Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App,
Fans’ Man of the Match o Πέλκας

ως ο Fans' Man of the Match του θριάμβου επί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Τούμπας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με σύμμαχο την γεμάτη και καυτή Τούμπα, ο ΠΑΟΚ σκόρπισε τον Παναθηναϊκό με 4-0, πέτυχε μία ιστορική ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-17, στον οποίο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από το πρώτο μέρος και στο δεύτερο έφτασε στην μεγάλη νίκη, επικρατώντας κατά κράτος του αντιπάλου του.

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Πέλκας . Ο νεαρός άσος ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την ανατροπή με μία απίθανη εκτέλεση φάουλ, ήταν εξαιρετικός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αναστάτωσε πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα, είχε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία να πετύχει δεύτερο τέρμα, αλλά το δοκάρι του έφραξε τον δρόμο, και γενικότερα ανταποκρίθηκε σε ότι του ζήτησε ο Βλάνταν Ίβιτς , δικαιώνοντας τον για την επιλογή του να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Πέλκας ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού μετά από σκληρή μάχη με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , και με ποσοστό 38,75% κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Ο Ολλανδός από την πλευρά του ήταν εξαιρετικός, πέρασε σαν αλλαγή στο ημίχρονο και άλλαξε την εικόνα της ομάδας, σερβίροντας δύο γκολ και δίνοντας ενέργεια, οργάνωση, αλλά και φαντασία στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Διαβάστε ακόμη...