Ο ΠΑΟΚ στηρίζει την «Δράση για το κάτι άλλο»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK FC Official Store, μέσω του PAOK Action, σε συνεργασία με το Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο» μοίρασαν χαμόγελα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους φίλους μας οι οποίοι βρέθηκαν στο Γήπεδο της Τούμπας την Τρίτη 11 Απριλίου.
Ο ΠΑΟΚ στηρίζει την «Δράση για το κάτι άλλο»

Η μέρα ξεκίνησε με την όμορφη διαδρομή με τα πόδια από τον χώρο του Σωματείου προς το γήπεδο της Τούμπας όπου τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις. Τα παιδιά βρέθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπου είχαν την ευκαιρία να αγγίξουν το χορτάρι, να καθίσουν στους πάγκους και να βγουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, στο PAOK FC Official Store τους περίμεναν πολλές δραστηριότητες, δώρα και εκπλήξεις. Με πολύ χορό, ζωγραφική σε ασπρόμαυρο φόντο και πολλά δώρα τα οποία μοίρασε στους φίλους μας ο Στέλιος Κίτσιου .

Μία ημέρα που πραγματικά απήλαυσαν όλοι, σε έναν κόσμο που δεν περισσεύει κανείς! Κοινός μας στόχος, μέσα από τη δράση μας να μαθαίνουμε, να διδάσκουμε και να εξαπλώνουμε τη συνεργασία, το σεβασμό και την αλληλοστήριξη, φτιάχνοντας έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με όλα όσα διαδραματίστηκαν στο PAOK FC Official Store

Διαβάστε ακόμη...