Best Goal Μαρτίου

Τρία τέρματα που συνδυάστηκαν με δύο εντός έδρας σημαντικές νίκες για το πρωτάθλημα της Super League.
Best Goal Μαρτίου

Το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App έχει τη δυνατότητα ν' αναδείξει το Best Goal Μαρτίου. Ποιο ήταν το αγαπημένο σας γκολ για τον μήνα που έφυγε;

 Το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα ήταν το παιχνίδι που ξεχώρισε τον Μάρτιο. Ο ΠΑΟΚ αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει μία άνετη νίκη με 2-0. Τα δύο γκολ του Δικεφάλου επί των Ερυθρόλευκων θα διεκδικήσουν το βραβείο του Best Goal του μήνα. Πρώτος διεκδικητής ο Εβγέν Σάκχοφ . Ο Ουκρανός μέσος ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για την νίκη. Μετά από την απόκρουση του Λεάλι σε κεφαλιά του Μαλεζά , ο Σάκχοφ πήρε το ριμπάουντ και με ένα μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο Best Goal θα διεκδικήσει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , μετά την επικράτησή του τον Φεβρουάριο. Ο Σέρβος φορ του Δικεφάλου μπορεί αυτή την φορά να μην πραγματοποίησε κάποιο εντυπωσιακό τελείωμα, αλλά ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή για ολοκληρώσει ιδανικά τον εξαιρετικό συνδυασμό του Τσίμιροτ με τον Ενρίκε και να σφραγίσει την νίκη.

Την τριάδα των υποψηφίων κλείνει το buzzer beater του Πέλκα κόντρα στον Πανιώνιο. Ο νεαρός άσος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή και στην τελευταία φάση της αναμέτρησης χάρισε στον Δικέφαλο το τρίποντο. Ο Μάτος έκανε την σέντρα, ο Μυστακίδης έπιασε μια κεφαλιά πάσα και ο Πέλκας πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά έκρινε τον αγώνα.

Δείτε τα τρία υποψήφια Regency Casino Best Goal για τον Μάρτιο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το Best Goal Μαρτίου

Διαβάστε ακόμη...