Σύνδρομο Down & PAOK Action – Είμαστε όλοι ίσοι

Η γενετική χρωμοσωμική "ανωμαλία" με την οποία γεννήθηκαν ουδέποτε αποτέλεσε εμπόδιο στη ζωή τους, ούτε τους στέρησε στο ελάχιστο την εσωτερική δύναμη που τους χαρακτηρίζει.
Σύνδρομο Down & PAOK Action – Είμαστε όλοι ίσοι

Γι' αυτό κι ο ΠΑΟΚ στηρίζει έμπρακτα την ομαλή κοινωνική ένταξη των παιδιών με Σύνδρομο Down ή αλλιώς Τρισωμία 21.

 Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Ελληνικός Σύλλογος Συνδρόμου Down με την αρωγή του ΠΑΟΚ είναι πως είμαστε όλοι ίσοι κι επομένως έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Στη ζωή, στην εργασία, στην ευτυχία ακόμα και στον πόνο.

Το απόγευμα της Παρασκευής (24.03) τα παιδιά από το Σύλλογο Συνδρόμου Down μαζί με δύο άλλα παιδιά, τον Δημήτρη Πέλκα και τον Γιάννη Μυστακίδη βρέθηκαν σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης προκειμένου να εργαστούν και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες.Ήταν άλλος ένας τρόπος να δείξουν πως η Τρισωμία 21 δεν είναι ικανή να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες τους.

Το PAOK TV και ο φακός του paokfc.gr ήταν εκεί για να καταγράψουν τις στιγμές και να περάσουν το μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο και τις εικόνες, σταθείτε κι εσείς δίπλα σ' αυτούς τους ανθρώπους που μας χρειάζονται και συμβάλλετε με το δικό σας τρόπο στην κοινωνική ένταξή τους.

Διαβάστε ακόμη...