Σύνδρομο Down – Όταν μιλά η επιστήμη

Ύστερα από την τεράστια αγκαλιά στον Λευκό Πύργο, όπου χάρισε πολλά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down
Σύνδρομο Down – Όταν μιλά η επιστήμη

συνεχίστηκαν με την Ημερίδα για το Σύνδρομο Down, από τον Δρ. Στυλιανό Αντωναράκη – καθηγητή και Πρόεδρο του τμήματος Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γενεύης.

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική ημερίδα για το Σύνδρομο Down, να πληροφορηθεί για σημαντικά θέματα και να συνομιλήσει με τον καθηγητή που καθιέρωσε την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down. Ο Δρ. Αντωναράκης εκτός από τις δεκάδες ερωτήσεις που δέχθηκε, έλαβε και ένα ιδιαίτερο δώρο από την μικρή Φραντζέσκα η οποία του δώρισε μία φανέλα του ΠΑΟΚ με το όνομά του και το νούμερο 21 στην πλάτη. Η σημειολογία με τον αριθμό που αντιπροσωπεύει την Τριχρωμία 21 και την 21η Μαρτίου ήταν εμφανής.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει από την ημερίδα. Τον Δικέφαλο εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και οι παλαίμαχοι Φιλώτας Πέλλιος, Γιάννης Χατζηαντωνίου, οι οποίοι δώρισαν στον καθηγητή μία φανέλα του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών και τον συνεχάρησαν για το σπουδαίο έργο του.

Η εβδομάδα εκδηλώσεων συνεχίζεται την Τετάρτη (22.03) στις 20.00 με την Επίδειξη Μόδας στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο όπου θα συμμετέχουν νέοι και νέες από τον Σύλλογο Συνδρόμου Down μαζί με μοντέλα της πόλης. Ο Δρ. Αντωναράκης μίλησε στην κάμερα του PAOK TV. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις και εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...