Fans’ Man of the Match ο Γλύκος

Ο Παναγιώτης Γλύκος αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Super League.
Fans’ Man of the Match ο Γλύκος

 Ήταν μία κακή βραδιά για τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον Δικέφαλο, ο οποίος δεν βρήκε αντίδραση και έφυγε με ένα βαρύ 3-0 από το ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που λίγοι παίκτες της ομάδας έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ένας από αυτούς ήταν ο Παναγιώτης Γλύκος .

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Δικεφάλου πραγματοποίησε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση. Κράτησε σε πολλά σημεία την ομάδα όρθια με εντυπωσιακές και δύσκολες αποκρούσεις όπως το τετ α τετ του Αϊντάρεβιτς και τα σουτ των Χριστοδουλόπουλου, Σιμόες.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Γλύκος συγκέντρωσε το 44,41% και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας πίσω του τόσο τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , που πέρασε στο γήπεδο στην θέση του τραυματία Κάμπος, και βοήθησε τον Δικέφαλο μεσοεπιθετικά, όσο και τον Εβγέν Σάκχοφ .

Διαβάστε ακόμη...