Η παρουσία των έξι του ΠΑΟΚ στην Εθνική Παίδων

«Ηχηρή» παρουσία στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας Παίδων στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είχαν έξι παίκτες του ΠΑΟΚ.
Η παρουσία των έξι του ΠΑΟΚ στην Εθνική Παίδων

 Δυστυχώς, ωστόσο, η Εθνική μας ηττήθηκε στο τρίτο και τελευταίο ματς κόντρα στην Πολωνία, χάνοντας έτσι την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Οι διεθνείς μας κέρδισαν την Ισπανία 1-0 , ενώ είχαν ηττηθεί 4-0 από την Πορτογαλία στο πρώτο ματς.

Οι Ελευθέριος Λύρατζης, Ιωάννης Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Αντώνιος Γαϊτανίδης, Γεώργιος Βρακάς και Σεραφείμ Μανιώτης αγωνίστηκαν και στα τρία παιχνίδια της Elite φάσης που διεξήχθη στην Πορτογαλία, κυρίως ως βασικοί.

Συγκεκριμένα, ο Ελευθέριος Λύρατζης, που ήταν ο σκόρερ της νίκης με 1-0 επί της Ισπανίας, αγωνίστηκε ως βασικός και στα τρία ματς, όπως και οι Ιωάννης Μιχαηλίδης και Αντώνης Γαϊτανίδης.

Ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης ήταν στην αρχική ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με την Πορτογαλία, ενώ στα ματς με την Ισπανία και την Πολωνία, μπήκε ως αλλαγή στο 48' και στο 41', αντίστοιχα.

Ο Σεραφείμ Μανιώτης αγωνίστηκε ως βασικός στους αγώνες με την Ισπανία και την Πολωνία, ενώ ο Γεώργιος Βρακάς μπήκε στο 49' του ματς με την Ισπανία. Από τον όμιλο της Εθνικής, την πρόκριση για την τελική φάση της Πορτογαλίας πήρε ως επικεφαλής η Ισπανία (νίκησε την Πορτογαλία 2-0), ενώ η Πορτογαλία, που τερμάτισε δεύτερη χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων, βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων στους υπόλοιπους προκριματικούς ομίλους.

Διαβάστε ακόμη...