Fans’ Man of the Match ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 23η αγωνιστική της Super League.
Fans’ Man of the Match ο Πρίγιοβιτς

 Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι. Πάθος, ένταση, δίψα για την νίκη και μία καυτή Τούμπα συνέθεσαν ένα ιδανικό σκηνικό για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, οι οποίοι πάλεψαν για τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ήταν αυτός που έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με τη χαρά της επιτυχίας, το μπιζάρισμα της εξέδρας και τους τρεις βαθμούς.

Το τελικό 2-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με τον Δικέφαλο να επικρατεί του αντιπάλου του σε όλους τους τομείς. Στο πρώτο του μεγάλο ντέρμπι στην Ελλάδα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν από τους πρωταγωνιστές.

Έκανε τη... βρώμικη, αλλά ουσιαστική δουλειά στην άμυνα και ειδικά στις στημένες φάσεις κι εν συνεχεία τη δουλειά του. Σκόραρε. Το έβδομο γκολ του σε εννιά αγώνες.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Πρίγιοβιτς συγκέντρωσε το 32,23% και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, έπειτα από σκληρή μάχη με τον Αμρ Ουάρντα .

Ο Αιγύπτιος ήταν εξαιρετικός στον ελεύθερο ρόλο που του έδωσε ο Ίβιτς , ενώ έδειξε αυταπάρνηση στα τελευταία λεπτά παίζοντας με πόνους στις γάμπες. Το βάθρο συμπλήρωσε ο έτερος σκόρερ του Δικεφάλου, Εβγέν Σάκχοφ . Ο Ουκρανός έκανε τα πάντα στο γήπεδο, έτρεξε πολύ και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του.

Διαβάστε ακόμη...