Facts & Figures για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 24ης Αγωνιστικής της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Facts & Figures για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων και την παράδοση των αγώνων στην έδρα των Κιτρινόμαυρων.

#Στα 13 τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ μετρά εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 60 φορές με γηπεδούχο την Ένωση (43 νίκες ΑΕΚ – 10 ισοπαλίες -7 νίκες ΠΑΟΚ).

#Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες του επισκέψεις στην έδρα της ΑΕΚ. 'Eχει να βρει δίχτυα από τις 29 Ιανουαρίου 2012, όταν επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Γεωργιάδη και Αθανασιάδη .

#Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει σκοράρει στα πέντε από τα τελευταία έξι ματς που ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα κόντρα στην ΑΕΚ και έχει συνολικά πέντε γκολ εντός και εκτός έδρας κόντρα στους Κιτρινόμαυρους.

#8 αγώνες χωρίς ήττα είναι το μεγαλύτερο σερί του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ και έγινε από τις 3 Ιουνίου 1981 μέχρι τις 29 Ιουνίου 1983 με οκτώ αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες ο ΠΑΟΚ είχε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

#2 από τις εκτός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι με 2-0, ενώ υπάρχουν και δύο ακόμη με 2-1. Από μια εμφάνιση έχουν οι νίκες με σκορ 3-1, 1-0 και 4-3.

Διαβάστε ακόμη...