"Ενωμένες για τον τίτλο"

Την πεποίθησή της ότι η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΠΑΟΚ θα φτάσει ως το τέλος στο φετινό πρωτάθλημα με νίκες κατακτώντας τον τίτλο εξέφρασε με δηλώσεις της η Θένια Ζέρβα.
"Ενωμένες για τον τίτλο"

Η νεαρή διεθνής αθλήτρια του Δικεφάλου μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για την πρώτη της χρονιά στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι «Ασπρόμαυρες» είναι έτοιμες και ενωμένες για νέες επιτυχίες.

-Θένια, άλλη μια νίκη, μετράτε πια 11 στα 11 και μπαίνετε χωρίς απώλειες στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Τι περιμένεις στη συνέχεια από την ομάδα;

Έχουμε 11 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ναι. Είμαι σίγουρη πως η ομάδα μου θα συνεχίσει το ίδιο καλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαστε οι καλύτερες και οφείλουμε να το δείχνουμε κάθε φορά, με όποιον αντίπαλο κι αν παίζουμε.

-Σε κάποιους αγώνες πετύχατε πολύ μεγάλα σκορ, σε κάποιους άλλους -όπως αυτός στη Γλυφάδα- σαν να δυσκολεύεστε να σκοράρετε. Που οφείλεται αυτό;

Σε κάποια παιχνίδια έχουμε πετύχει μεγάλα σκορ και σε κάποια άλλα λιγότερα τέρματα, απλά επειδή δεν έχουμε το καθαρό μυαλό για να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες μας.

-Μετά τη διακοπή αντιμετωπίζετε τις Αμαζόνες Δράμας και εν συνεχεία Άρη και Λάρισα. Υπάρχει κάτι που να σας ανησυχεί ενόψει των τριών αυτών κρίσιμων αγώνων;

Είναι καλές ομάδες και οι τρεις, όμως δεν μας ανησυχεί κάτι, γιατί είμαστε έτοιμες και ενωμένες να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι. Το μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη σε κάθε αγώνα, προκειμένου να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

-Πρώτη σου χρονιά στον ΠΑΟΚ, είναι όπως το περίμενες;

Πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ, ναι! Τα πράγματα είναι πολύ καλά, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ ευχάριστο, καθώς και οι προπονήσεις πολύ ωραίες. Είμαι χαρούμενη που ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

-Οι σκέψεις σου για το μέλλον;

Όσον αναφορά στο μέλλον, θα ήταν μια καλή ευκαιρία να έχω τη δυνατότητα κάποια στιγμή να παίξω στο εξωτερικό, όπου τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, καθώς ασχολούνται και υποστηρίζουν το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμη...