Δεκαπέντε χρόνια paokmania!

Πέρασαν ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ολόκληρα χρόνια από εκείνη την ημέρα που τολμήσαμε -σε μια εποχή στην οποία η παρουσία του Δικεφάλου στον παγκόσμιο ιστό ήταν πενιχρή- να δημιουργήσουμε αυτό το ασπρόμαυρο στέκι!
Δεκαπέντε χρόνια paokmania!

Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό! Είναι γνωστό πως τον αμείλικτο χρόνο δεν μπορεί να τον ξεγελάσει κανείς! Το paokmania κλείνει σήμερα δεκαπέντε χρόνια ζωής, καθώς ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 11/3/2007! Μια σελίδα που με το πέρασμα των ετών αποδείχτηκε πως χτίστηκε σε πολύ γερά θεμέλια, καθώς συγκεντρώνει καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες και μέλη, τόσο στην κεντρική όσο και στο forum.

Το μεράκι των ανθρώπων που το διαχειρίζονται παραμένει ασίγαστο και αέναο. Μπορεί να αλλάζουν κατά καιρούς τα πρόσωπα που το "τρέχουν" (διαχειριστές και moderators), όμως η εικόνα της συνεχούς ενημέρωσης στα δρώμενα όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ, καθώς και της προσωπικής άποψης των κειμενογράφων βρίσκει πάντα τόπο έκφρασης ΕΔΩ...

Η προσπάθεια δεν σταματάει ούτε λεπτό. Προσπαθούμε να είμαστε παντού, όπου αγωνίζονται τμήματα του Δικεφάλου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους κειμενογράφους που αφιερώνουν χρόνο και σκέψη, τους ακούραστους moderators, καθώς και όλους εσάς που με την παρουσία σας δίνεται ώθηση (ηθικά) στη διαχειριστική ομάδα.

Δεσμευόμαστε πως η προσπάθεια να βελτιωνόμαστε θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση, καθώς η διαχειριστική ομάδα έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, νέα παιδιά έχουν πλαισιώσει τους ... παλιούς, κάτι που ασφαλώς έδωσε νέα πνοή στη σελίδα ...

Paokmania Admin Team

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...