Fans’ Man of the Match ο Μυστακίδης

Ο Γιάννης Μυστακίδης αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Σάλκε στην AufSchalke Arena για την φάση των 32 του Europa League.
Fans’ Man of the Match ο Μυστακίδης

 Ήταν μία από τις βραδιές που ο Δικέφαλος ξέρει ν' αποδεικνύει πως η φανέλα του διαθέτει ειδικό βάρος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Παρά το σκορ του πρώτου αγώνα που έδινε ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον πανίσχυρο αντίπαλο του και αποχώρησε από την Ευρώπη με το κεφάλι ψηλά.

Σε ένα παιχνίδι που κανείς από τους παίκτες του Δικεφάλου δεν υστέρησε, ο Γιάννης Μυστακίδης κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. Αγωνίστηκε σε ρόλο αριστερού φουλ μπακ και κατάφερε να ανταποκριθεί άψογα σε όσα του ζήτησε ο προπονητής του.

Βοήθησε σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το 1-1, ενώ κι αμυντικά ήταν θετικός με εξαίρεση τη φάση του γκολ το οποίο μπήκε από την πλευρά του.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Μυστακίδης παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή με ποσοστό 28,96%.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Στέλιος Μαλεζάς , σε μία ακόμα καταπληκτική εμφάνιση όπου ηγήθηκε της αμυντική γραμμής της ομάδας, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Αμρ Ουάρντα , που ξεκίνησε στην βασική 11άδα και είχε θετική παρουσία στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Διαβάστε ακόμη...