Fans’ Man of the Match ο Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα αναδείχθηκε, από τους χρήστες του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Βέροια
Fans’ Man of the Match ο Ουάρντα

στο γήπεδο της Τούμπας για την 21η αγωνιστική της Super League.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Σάλκε για το Europa League αλλά και την ισοπαλία στην Ξάνθη, ο Δικέφαλος φιλοξένησε την Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να πρωταγωνιστούν ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολη νίκη με 4-0, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία.

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League, πραγματοποίησε ο Αμρ Ουάρντα και κατάφερε να προσφέρει άμεσα στην ομάδα. Ο Αιγύπτιος αγωνίστηκε σε ρόλο επιτελικού και είχε άκρως θετική παρουσία, όντας δημιουργικός για τους συμπαίκτες με δύο ασίστ σε Πρίγιοβιτς και Πέλκα , ταλαιπώρησε σε πολλά σημεία την αντίπαλη άμυνα, ενώ προσπάθησε να απειλήσει και ο ίδιος χωρίς να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Είχε διάθεση και πάθος, έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα, και βοήθησε ακόμα και στην αμυντική γραμμή την ομάδα του.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Ουάρντα έδωσε οριακή μάχη με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , αλλά με ποσοστό 42,93% έναντι 31,36%, κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας δεύτερο τον επιθετικό του Δικεφάλου, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας.

Διαβάστε ακόμη...