Πριν τον γαύρο .. εργοτέλη!

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα των ημερών και ο κόσμος θα πρέπει να γεμίσει την Τούμπα για να  "παίξει" και αυτός κατά του Εργοτέλη... Live η αναμετάδοση του αγώνα από το Paokmania Web Radio ΕΔΩ Συνάντηση Paokmania στην καφετέρια fratelli (Βοσπόρου - Μ. Ασίας 2) πριν τον αγώνα με τον Εργοτέλη στις 14:00.
Πριν τον γαύρο .. εργοτέλη!

Στην πόλη επικρατεί παροξυσμός για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό και λίγοι ασχολούνται με το αυριανό παιχνίδι. Όλοι ψάχνουν εισιτήρια για το παιχνίδι του Κυπέλλου, μιλάνε για τις απουσίες που θα έχει τότε η ομάδα και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται λες και αύριο δεν παίζει ο ΠΑΟΚ.

Αδέρφια, ο ΠΑΟΚ μας φέτος συνεχίζει δυναμικά σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της και έχει αποδείξει ότι κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Πριν τον γαύρο έχουμε τον Εργοτέλη και πριν την Τετάρτη έχουμε την Κυριακή. Καλούμαστε λοιπόν όλοι να γεμίσουμε την Τούμπα και να στηρίξουμε την ομάδα σ' αυτή την δύσκολη καμπή του Πρωταθλήματος με το βεβαρυμένο πρόγραμμα και τις πολλές απουσίες.

Δεν υπάρχει παιχνίδι που είναι εύκολο ή δεδομένο. Δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν είναι σημαντικό ή χωρίς ουσία. Το τρίποντο την Κυριακή απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Καραγεωργίου είναι μονόδρομος. Οι απουσίες πολλές (Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Βιερίνια, Μπιζέρα, Ηλιάδης) και τα παιχνίδια συνεχόμενα από Κυριακή σε Τετάρτη.

Με τον γαύρο το ξέρουμε ότι η Τούμπα θα γεμίσει .. Η ομάδα άλλαξε νοοτροπία όμως και παλεύει σε κάθε ματς με τον ίδιο ζήλο και πάθος. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κι εμείς νοοτροπία και να γεμίζουμε την Τούμπα σε κάθε παιχνίδι και όχι μόνο στα ντέρμπι.

Ξεχάστε τον γαύρο και ελάτε όλοι με τον Εργοτέλη. Εκεί θα δείξουμε το επίπεδό μας και την αρρώστεια μας γι' αυτά τα τέσσερα γράμματα. Το παιχνίδι κρύβει πολλούς κινδύνους και ο Εργοτέλης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα δύσκολο και δεν υπάρχουν περιθώρια βαθμολογικής απώλειας.

Κάθε παιχνίδι είναι τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί και σε κάθε παιχνίδι έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε το καθήκον μας. Πρέπει να πάψουμε να είμαστε ΠΑΟΚ για τα ντέρμπι και στα υπόλοιπα παιχνίδια να μην ενδιαφερόμαστε.

Η γιορτή βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει και όλοι μαζί ενωμένοι θα πορευτούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Στόχος το Κύπελλο και η νίκη επί του γαύρου, αλλά στόχος και το Πρωτάθλημα και η διατήρηση της δεύτερης θέσης είναι το μοναδικό ζητούμενο αυτή τη στιγμή.

Υγ: Το πρόγραμμα της Superleague βρίσκεται κάτω δεξιά στο site. Εδώ το link

Διαβάστε ακόμη...