Πω πω πω μια ΠΑΟΚΑΡΑ!

Αποδίδοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΑΟΚ σημείωσε μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου με 8-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Πω πω πω μια ΠΑΟΚΑΡΑ!

Μόλις στο 10’, η Μπράμε με πλασέ έκανε 0-1, ενώ στο 15’ η Κακαμπούκη με σουτ πέτυχε το 0-2. Έξι λεπτά αργότερα, σε μια φάση κατά την οποία «χάθηκε» η μπάλα από την εξαιρετική ομαδική συνεργασία των «ασπρόμαυρων», η Παντελιάδου «κρέμασε» την αντίπαλη τερματοφύλακα κάνοντας το 0-3.

Στο 28’, πάλι η Κακαμπούκη με σουτ εν κινήσει βρήκε δίχτυα για το 0-4 και στο 35’ η Βαρδαλή με μακρινό σουτ σημείωσε το 0-5. Στο 50’, η Σακελλάρη με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-6, με την ίδια να πετυχαίνει το 0-7 στο 90’ με πλασέ, έπειτα από δοκάρι σε σουτ της Μάρκου.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μάρκου με σουτ (είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ της Ζέρβα στο δοκάρι) διαμόρφωσε το τελικό 0-8. Ο Δικέφαλος συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κι έχοντας κάνει και τα δύο ρεπό του στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Λαμπαδαρίου (Πειραιά)

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Αδαμάκη (46’ Σακελλάρη), Ζέρβα, Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Κακαμπούκη, Γεωργίου (73’ Σαχινίδου), Βαρδαλή, Μπράμε (50’ Γιάννου Δ.), Παντελιάδου, Μάρκου.

Διαβάστε ακόμη...