Ο Μάτος το Best Goal Ιανουαρίου ...

To γκολ του Λέο Μάτος που άνοιξε τον δρόμο της νίκης επί του Λεβαδειακού, αναδείχθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως  Best Goal Ιανουαρίου μέσω της σχετικής ψηφοφορίας του paokfc.gr.
Ο Μάτος το Best Goal Ιανουαρίου ...

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας και κατάφερε να πετύχει μία άνετη νίκη με 3-0, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία. Οι παίκτες του Ίβιτς μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά για να σπάσει η άμυνα της Λιβαδειάς χρειάστηκε η βοήθεια από την οπισθοφυλακή του Δικεφάλου.

Ο Λέο Μάτος πέτυχε ένα ακόμα γκολ, περνώντας μάλιστα στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του Δικεφάλου. Αυτή την φορά, όμως, εκτός από σημαντικό, το γκολ του ήταν και πανέμορφο. Εκμεταλλεύτηκε μία βαθιά μπαλιά του Μπίσεσβαρ στην πλάτη της άμυνας, βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, στόπαρε με το στήθος και πριν η μπάλα ακουμπήσει στο έδαφος, την έστειλε στα δίχτυα με άψογο τελείωμα. Ένα γκολ που ψηφίστηκε και Best Goal της αγωνιστικής.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App για την ανάδειξη του Regency Casino Best Goal Ιανουαρίου, το τέρμα του Βραζιλιάνου σάρωσε στις προτιμήσεις των φίλων του ΠΑΟΚ και αναδείχθηκε το ωραιότερο του μήνα με ποσοστό 57,66%. Στην δεύτερη θέση έμεινε το μονοκόμματο σουτ του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ στην τρίτη ακολούθησε ο Γιάννης Μυστακίδης με το νικητήριο τέρμα στο Αγρίνιο.

Διαβάστε ακόμη...