Μπίσεσβαρ, ο πολυτιμότερος

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο μεγάλος νικητής στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP Ιανουαρίου
Μπίσεσβαρ, ο πολυτιμότερος

και κατέκτησε εύκολα τον ατομικό τίτλο μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

 Ο Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός τον Ιανουάριο, σημείωσε έξι νίκες και μόλις μία ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς στο οποίο είχε 17(!) τελικές εντός εστίας. Παράλληλα, κέρδισε μία πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ανέκτησε και αρκετό από το χαμένο έδαφος στην Super League.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην βελτίωση της παραγωγικότητας της επιθετικής γραμμής του Δικεφάλου, είχε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός έδειξε να έχει προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα της καριέρας, βελτίωσε αισθητά την φυσική του κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Ίβιτς να του δώσει περισσότερο χρόνο στο ροτέισον και να του αναβαθμίσει τον ρόλο.

Ο Μπίσεσβαρ δικαίωσε τον προπονητή με την απόδοσή του, όντας κομβικός στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, είτε δημιουργικά, είτε εκτελεστικά. Πέτυχε ένα γκολ, μοίρασε δύο και είναι ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ στις ασίστ με οκτώ.
.
Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP Ιανουαρίου, που διοργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App, είχε μεγάλο ανταγωνισμό, αλλά κατάφερε να κατακτήσει τον ατομικό τίτλο, με ποσοστό 45,88%. Στην δεύτερη θέση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα έμεινε ο Χοσέ Κρέσπο.

Ο Ισπανός κάνει εξαιρετική σεζόν δίνοντας ασφάλεια και ποιότητα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Τρίτος έμεινε ο Μάριν Λέοβατς . Ένας ακόμα παίκτης του ΠΑΟΚ που είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, με σημαντική παρουσία τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ο Κροάτης τον Ιανουάριο πέτυχε ένα γκολ, μοίρασε δύο ασίστ και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τα θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη...