Fans’ Man of the Match ο Μυστακίδης

Ο Γιάννης Μυστακίδης αναδείχθηκε, από τους χρήστες του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη για την φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Fans’ Man of the Match ο Μυστακίδης

 Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ξάνθη με ξεκάθαρο στόχο να πάρει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας. Αποφασισμένος, σοβαρός, με περίσσιο πάθος και την στήριξη του λαού του που έκανε το Xanthi FC Arena...Τούμπα, ο Δικέφαλος έφυγε με νίκη 1-2 παίρνοντας κεφάλι στην σειρά, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 70′.

Κομβικός ποδοσφαιριστής για την εξέλιξη του αγώνα ήταν ο Γιάννης Μυστακίδης . Ο νεαρός άσος βρήκε δίχτυα σε μία ακόμα αναμέτρηση, ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την νίκη στον Δικέφαλο και είχε γενικά εξαιρετική παρουσία. Έτρεξε πολύ και απείλησε σε πολλές περιπτώσεις την αντίπαλη άμυνα, είτε δημιουργώντας φάσεις για τους συμπαίκτες του, είτε εκτελώντας ο ίδιος.

Στην μάχη για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Μυστακίδης κονταροχτυπήθηκε με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , αλλά με ποσοστό 47,17% έναντι 35,83%, κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας δεύτερο τον άνθρωπο που πέρασε σαν αλλαγή και χάρισε την νίκη στον ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...