Νίκη για την Θεσσαλονίκη...

Νίκη για την Θεσσαλονίκη... Το ερπετό θα παίξει όπως και στο Πρωτάθλημα για το ... καλό του γαύρου που τα τελευταία χρόνια του 'χει χαρίσει δύο Κύπελλα, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που τον έχει ξεφτιλίσει τις δύο τελευταίες φορές που τον συνάντησε στον θεσμό.
Νίκη για την Θεσσαλονίκη...

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε. Εμείς σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητήσαμεδύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια για Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον συμπολίτη.Δεδομένων όμως των συνθηκών του πρώτου αγώνα αρκεστήκαμε στην ισοπαλία και οιπερισσότεροι από εμάς χειροκρότησαν την ομάδα για την προσπάθεια που έκανε.

Το αυριανό ματς όμως είναι χωρίς γυρισμό. Η ισοπαλία στοΠρωτάθλημα δεν μας βγάζει εκτός στόχων και μάλιστα μας διατηρεί στη 2ηθέση. Αύριο όμως, η ομάδα παρά τις απουσίες, καλείται να πάρει την πρόκριση καινα αποτελειώσει τον αντίπαλο μέσα στο σπίτι του.

Ως γνωστόν, ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε διπλόπαιχνίδι με το πρώτο να διεξάγεται σε μία εβδομάδα στην έδρα του.

Το ερπετό αναμένεται να ξεσκιστεί για να μας αποκλείσει καιστη συνέχεια να υποδεχθεί σε φιλικό παιχνίδι τον Ολυμπιακό με τον οποίο σε δύοτελικούς τα τελευταία χρόνια έχασε με ευκολία και πέρυσι μάλιστα στο Καυταντζόγλειο,δημιουργώντας ουσιαστικά αδερφικό κλίμα και συμφωνώντας στον ορισμό του Κασναφέρη,έχασε με κατεβασμένα τα χέρια.

Αντιθέτως εμείς καταφέραμε μία από τις μεγαλύτερες νίκες το2001 στη Φιλαδέλφεια, ενώ και το 2003 σε διπλό παιχνίδι κερδίσαμε και στην Τούμπααλλά και στην Ριζούπολη.

Δυστυχώς στο πρώτο ματς λόγω συγκυριών και κακού αγωνιστικούχώρου δεν καταφέραμε να τελειώσουμε την πρόκριση και ουσιαστικά τους δώσαμε τοφιλί της ζωής.

Τώρα εμείς οι ίδιοι πρέπει να επανορθώσουμε και να πάρουμετην πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ιστορία μας καλεί και οιμεγάλες ομάδες φαίνονται στα μεγάλα παιχνίδια.

Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος  η ομάδα μας αγωνίστηκε για ένα ημίχρονοκαι κάτι παραπάνω με 10 παίχτες. Ήξερε όμως καλά το ρόλο της και σε συνδυασμόμε την αφλογιστία των αντιπάλων κράτησε το 0-0.

Αύριο όμως δεν αρκεί το 0 στην άμυνα. Πρέπει να σκοράρουμεκαι παρότι θα παίζουμε με 11(ελπίζω), τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Η ομάδααπογυμνωμένη στα άκρα της με τους δύο βασικούς Πορτογάλους εξτρέμ της (Βιερίνια– Σέρτζιο), όπως και την πρώτη αλλαγή (Λάκης) να έχουν τεθεί νοκ άουτ, θαστηριχθεί στις δύο μεταγραφές Ιανουαρίου για να καλύψει τα κενά.

Η απουσία του Κοντρέρας στην άμυνα μπορεί να μην φαίνεται εκπρώτης όψεως μιας και οι Αντόνιο – Μαλεζάς κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, όμωςυστερούν στην οργάνωση του παιχνιδιού μιας και η ηρεμία και οι σωστές μεταβιβάσειςτου Πάμπλο βοηθούν και επιθετικά την ομάδα.

Η ομάδα αναμένεται να κατέβει με 4(Σνάουτσνερ, Δάρλας, Αντόνιο,Μαλεζάς) – 5(Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς, Λίνο, Σορλέν) – 1(Μουσλίμοβιτς) και ηπρωτοεμφανιζόμενη πεντάδα στο κέντρο θα κρίνει ουσιαστικά τον αγώνα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Παραλίκης, Bizera, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης,Αθανασιάδης, Αναστασάκος

Αναφερόμενος στοσημερινό ματς στο Βικελίδης ο Πάμπλο Γκαρσία σε δηλώσεις του είπε: «Έχουμε ναδώσουμε άλλη μια μάχη, για το Κύπελλο στην ίδια έδρα και με τον ίδιο αντίπαλο.Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς και τη δική μας απόδοση. Πιστεύω ότιαν αγωνιστούμε όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής, θαείμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση τουΚυπέλλου. Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικόχώρο για τη νίκη. Να παίξουμε στο 100% για να μπορούμε μετά το παιχνίδι τηςΤετάρτης να επιστρέψουμε στα σπίτια μας με ήσυχη την συνείδησή μας».

ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μη τρως …

Πατήστε τους!!!

Διαβάστε ακόμη...