Fans’ Man of the Match ο Δεληγιαννίδης

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αναδείχθηκε, από τους χρήστες του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας.
Fans’ Man of the Match ο Δεληγιαννίδης

29.01.2017Μπορεί η υπόθεση πρόκριση να είχε σχεδόν κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε με χαλαρότητα το παιχνίδι. Ήταν σοβαρός, αποφασιστικός και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατάφερε να πετύχει μία ευρεία νίκη με 4-1 επί του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Τούμπας και να σφραγίσει την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης πολλοί, αλλά αυτός που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν ο νεαρός Παναγιώτης Δεληγιαννίδης . Ο φέρελπις ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου πήρε φανέλα βασικού από τον Βλάνταν Ίβιτς και έπαιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πέρα από την άψογη παρουσία του στο πίσω μέρος του γηπέδου, ο Δεληγιαννίδης ήταν άκρως σημαντικός και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Μάλιστα, ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ κόντρα στους Αγρινιώτες με ένα πανέμορφο τέρμα.

Ο νεαρός άσος αναδείχθηκε πρώτος στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης και κατέκτησε τον τίτλο του Fans Man of the Match, συγκεντρώνοντας το 43,36%.

Αυτό ήταν και το δεύτερο βραβείο του Δεληγιαννίδη στην σεζόν, μόλις στην δεύτερη του συμμετοχή, καθώς είχε κατακτήσει τον αντίστοιχο τίτλο και στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Διαβάστε ακόμη...