Κοπή πίτας Σ.Φ. Θεσ/νικης

Μία απόλυτα ασπρόμαυρη βραδιά
Κοπή πίτας Σ.Φ. Θεσ/νικης
Μία απόλυτα ασπρόμαυρη βραδιά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κοπή της πίτας από τους ΣυνδέσμουςΦίλων ΠΑΟΚ Ν. Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Τούμπας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκανπολλοί σύνδεσμοι και φυσικά μη οργανωμένος κόσμος της ομάδας.

Ζαγοράκης, Μανδρινός, Ποικιλίδης, Ιωσηφίδης, άνθρωποι της μπουτίκ,Χρυσός Δικέφαλος και πολλά ακόμη εκλεκτά μέλη έδωσαν το παρόν σε ένα πρωτόγνωροκαι ιδιαίτερα ευχάριστο άκρως Παοκτσήδικο αντάμωμα.

Ο κόσμος πολύς και διασκορπισμένος μέσα στη Θύρα 1 των επισήμωναλλά και έξω από αυτήν εκεί όπου οι μπύρες και τα σουβλάκια διανέμονταν με μεγάληταχύτητα υπό τη συνοδεία άκρως Παοκτσήδικης μουσικής, ενώ υπήρχαν και πάρα πολλάημερολόγια αρκετών συνδέσμων για όποιον ενδιαφερόταν.

Γύρω στα 800 άτομα παραβρέθηκαν συνολικά και η κοπή της πίταςμέσα στο ταρτάν του γηπέδου συνοδεύτηκε από πολλά και διάφορα συνθήματα (πληντων κλασικών και το Οοο που είναι το φλουρί, το μ@νί της μάνας σας σκουλήκιαΑρειανοί) και φυσικά πυρσούς και πυροτεχνήματα.

Το φλουρί μετά από παραπληροφόρηση και αρκετή ώρα κατέληξεστο PERAN CLUBκλείνοντας έτσι το διαδικαστικό της βραδιάς η οποία συνεχίστηκε έξω από τοναγωνιστικό χώρο με πάρα πολλά σουβλάκια και φυσικά άφθονο αλκοόλ.

Το μίνι γλέντι κράτησε για λίγες ώρες μετά τη λήξη της κοπήςτης πίτας με πολλά συνθήματα, χαρακτηριστικές φιγούρες να δίνουν το στίγμα τουςκαι μουσική με Παοκτσήδικα και ενίοτε Ποντιακά τραγούδια και διάφορα.

Το γλέντι + συν κάποια άλλα έσοδα απέφεραν ένα ποσό της τάξης των 12.000 ευρώ το οποίοθα δοθεί για τα τρία παιδιά που κρατούνται για τα επεισόδια στην Παπαναστασίου.

Αυτή η πολύ όμορφη βραδιά δίνει μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχειατης ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα και δείχνει το δρόμο για μεγαλύτερα πράγματα.

Ενωμένοι όλοι με κοινό στόχο την ευημερία του ΠΑΟΚ μας μπορούμενα πετύχουμε πολλά.

Διαβάστε ακόμη...