Κοπή πίτας Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θεσ/νικης

Αύριο Παρασκευή 23/1 στις 20:00 στη Θύρα 1 (επίσημα) του γηπέδου της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ν. Θεσσαλονίκης. Το παρόν θα δώσουν όλα τα τμήματα της ομάδας και καλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ να παραβρεθεί. Επίσης το βράδυ της Δευτέρας 19/1 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πίτας του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.
Κοπή πίτας Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θεσ/νικης

 

Αύριο Παρασκευή 23/1στις 20:00 στη Θύρα 1 (επίσημα) του γηπέδου της Τούμπας θαπραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ν.Θεσσαλονίκης. Το παρόν θα δώσουν όλα τα τμήματα της ομάδας και καλείταιόλος ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ να παραβρεθεί.Επίσης το βράδυ της Δευτέρας 19/1 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πίτας του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Η κοπή της πίτας του ΣΦ ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Το βράδυ της Δευτέρας 19/1πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.Την ΠΑΕ εκπροσώπησε με την παρουσία του ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.

 


 

Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ του Νομού Θεσσαλονίκης και έπειτα από ομόφωνη απόφαση, την Παρασκευή 23/01, στις 20:00μμ, στην Θύρα 1 (θύρες των επισήμων) του γηπέδου της Τούμπας, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΣΦ ΠΑΟΚ Ν. Θεσσαλονίκης.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης (μπαρ, μπλουζάκια κτλ.) θα διατεθούν για να καλυφθούν οι εγγυήσεις των 3 συλληφθέντων,για τα μικροεπεισόδια της Παπαναστασίου. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚνα είναι παρών. Το παρών θα δώσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι παίχτες,η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Α.Σ, το ΤΑΠ και πολλοί ακόμη καλεσμένοι.

Διαβάστε ακόμη...