Το αριστούργημα του Μπίσεσβαρ (vid)

Το πανέμορφο τέρμα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα, αναδείχθηκε Best Goal Δεκεμβρίου από τους φίλους του ΠΑΟΚ μέσω της σχετικής ψηφοφορίας του paokfc.gr.
Το αριστούργημα του Μπίσεσβαρ (vid)

Η ΑΟΚ Κέρκυρα είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Σπουδαίες νίκες, ισοπαλίες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και καλό ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο νησί των Φαιάκων με μοναδικό στόχο την νίκη προκειμένου να ανακάμψει στην βαθμολογία της Super League. Και τα κατάφερε με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Μεγάλη νίκη με 0-5 με τον Δικέφαλο να συνδυάζει θέαμα με ουσία. Εκ των πρωταγωνιστών ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα. Πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, βρήκε ελεύθερο χώρο, σημάδεψε και εκτέλεσε με ένα τεχνικό σουτ, στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει Κουτζαβασίλη.

To άψογο σουτ του Ολλανδού άσου συγκέντρωσε το 58,64% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε το βραβείο για το Regency Casino Best Goal Δεκεμβρίου. Στην δεύτερη θέση έμεινε το δεύτερο τέρμα που σημείωσε ο Τζάλμα Κάμπος στην Κέρκυρα, ενώ στην τρίτη αυτό του Δημήτρη Πέλκα κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς, με το οποίο ο ΠΑΟΚ σφράγισε την νίκη κόντρα στους Τσέχους.

Θυμηθείτε το όμορφο τέρμα του Μπίσεσβαρ μέσα από το PAOK TV...

Διαβάστε ακόμη...