Σάρωσε τον Δεκέμβριο ο Μάτος

Διαλύοντας τον ανταγωνισμό ο Λέο Μάτος σάρωσε στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του MVP Δεκεμβρίου και κατέκτησε εύκολα τον ατομικό τίτλο ...
Σάρωσε τον Δεκέμβριο ο Μάτος

Ο Δεκέμβριος ήταν μήνας ανάκαμψης και επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα, που συνοδεύτηκε από δύο προκρίσεις σε Κύπελλο και Europa League, αλλά και δύο σημαντικές νίκες κόντρα στην Super League, στην προσπάθεια που κάνει ο Δικέφαλος να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Ένας από τους κύριους παράγοντες που η ομάδα άλλαξε πρόσωπο έχει ονοματεπώνυμο. Λέο Μάτος . Ο Βραζιλιάνος τον Δεκέμβριο βγήκε μπροστά, είχε εξαιρετική παρουσία σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, σημείωσε δύο γκολ, μοίρασε μία ασίστ και παρέσυρε και τους συμπαίκτες του με το πάθος και την ενέργεια που έβγαλε στο γήπεδο. Στο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά γνώρισε την αποθέωση με standing ovation από τον φιλάθλους, οι οποίοι τον ανέδειξαν και σε 11888 MVP Δεκεμβρίου, μέσα από την ψηφοφορία που διοργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App. Ο Μάτος σάρωσε συγκεντρώνοντας το 84,38% των ψήφων.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Χοσέ Κρέσπο . Ο Ισπανός αμυντικός για έναν ακόμα μήνα ήταν εξαιρετικά σταθερός. Προσέδωσε σιγουριά και ηρεμία στα μετόπισθεν του Δικεφάλου, έχοντας άριστη συνεργασία είτε με τον Μαλεζά , είτε με τον Βαρέλα που συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ απέδειξε για άλλη μία φορά ότι μπορεί να καλύψει και την θέση του αριστερού μπακ.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Τζάλμα Κάμπος , ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένος τον περασμένο μήνα, έχοντας καταλυτική παρουσία στο επιθετικό κομμάτι, ενώ πέτυχε και τα πρώτα του δύο τέρματα στο πρωτάθλημα της Super League στην τελευταία αναμέτρηση του Δικεφάλου για το 2016 κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα.

Διαβάστε ακόμη...