Χριστουγεννιάτικο πάρτι σε ασπρόμαυρο φόντο

Πλήθος κόσμου, δεκάδες ασπρόμαυρες σημαίες, κέφι, τραγούδι, χορός και πολλά παιδικά χαμόγελα.
Χριστουγεννιάτικο πάρτι σε ασπρόμαυρο φόντο

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης κινήθηκε στους ρυθμούς του Christmas Street Party Event, που διοργάνωσαν το PAOK FC Official City Store και ο 96.8 Velvet.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από τις 11:00. Μία ώρα αργότερα οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με μία όμορφη θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Την σκυτάλη πήρε ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος γέμισε την περιοχή με σημαίες του Δικεφάλου και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται και να τραγουδά συνθήματα με τα μικρά ΠΑΟΚτσάκια.

Το μουσικό συγκρότημα Bliss ολοκλήρωσε ιδανικά το ασπρόμαυρο πάρτι με αγαπημένα τραγούδια. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και κάποιοι τυχεροί κέρδισαν πολλά δώρα από το PAOK FC Official City Store, στο οποίο επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Παράλληλα ο Χρήστος Ζαμπούνης για περισσότερες από τρεις ώρες υπέγραφε αντίτυπα του βιβλίου του για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ, «ΠΑΟΚ Αφού», με τις συζητήσεις περί Δικεφάλου και τις φωτογραφίες να μην λείπουν.Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την όμορφη εκδήλωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε photos ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...